smälter



min absolut favorit låt just nu, och kolla hur galet snygg han är, och miley ska man ju inte ens prata om heller, så himla snygg! denna videon satt som en smack, den har dom lyckats med!

något hemskt har hänt med mig ...



Jag har börjat gilla Justin Bieber ... det är inte bra, eller jo. haha han är ju skiiiit duktig! helt sinnes ;dd älskar hans jullåt, dock så låter han som han i Jonas Brother tycker jag lite. Men nu måste jag vara lite social mot Cathrine, eller hur social man är när man spelar css vet jag inte...

vad jag hellst vill göra just nu


Nikon D90 + tamron 28-75 f/2.8

är att fota småbarn, allt från 0-5 år kanske, skulle vart så himla roligt och verkligen en utmaning för jag har dessutom aldrig fotat det, så de är något jag verkligen vill just nu!

edit; kom precis hem, har köpt en vinterjacka och lite nödvändigheter nu till vintern, vet dock inte om jag ska behålla vinterjackar då den inte hade så smidiga fickor, men jag har en vecka att bestämma mig! om en stund ska jag nog va med cathrine, mycket trevligt!


respekt

fotografer ska visa respekt för varandra, så är det bara. Om det är någon fotograf som står och fotar någonting så ska aldrig någon annan fotograf ställa sig framför den som stod där först enligt mig. Man ska ta för sig de ska man, men aldrig tränga sig förbi någon annan fotograf för att få bättre bilder än vad man stod tidigare. Sen är det ju en sak om den ena flyttar sig så kan man ju ställa sig där. Skrev inte dehär pga av någon speciel anledning.. men om jag har några fotografer där ute av mina läsare kan jag ju uppmana er att visa respekt! vet själv hur sur man blir om någon skulle ställa sig framför en. visa respekt människor, det räcker längst i längden!

Blogg.se ... snälla ta inte ifrån mig bildernas kvalite!


1-1


Nikon D90 + Tamron 28-75 f/2.8


Matchen igår slutade 1-1, tyngsta oavgjorda matcher jag någonsin vart med om, då vi ofta hade lägen att göra mål, att jag skjuter i ribban/kryssribban eller stolpen typ 3-4 ggr och skott hon rädda minst lika många ggr, galet vilka lägen vi hade, dem måste sitta nästa match, för de är vi värda!

nu sitter jag och slökollar på idol med tanke på att vi missade det igår, senare ska jag dömma innebandy match, segt? svar ja!

lite oseriösa test bilder!


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8

Heho nu måste ja skynda klart innan samlingen, hörs kanske sedan beronde på vad klockan blir!

fredag hela veckan!


Iphone 3gs


lite fula mobilbilder får ni idag på dagens outfit, ofresh i hår och ansikte, de får ni ta! Men just nu sitter jag och plattar håret fast jag igentligen måste ner och äta, så får la ta och göra det nu, sista dan på praon idag, blandade känslor, haha. sedan är så är det gamedaaay tagga!

ny medlen in das familia!


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1,8



Nu har jag äntligen införskaffat mig något nytt till kameran och denna gången fick det bli en SP AF 28-75mm f/2,8 xr Di som kommer att användas flitigt under innebandy matcher, poträttfotograferingar och till bröllop jag ska fota i sommar, överfett! ska testa det ordentligt imon hade jag tänkt! kram

sena dagar, sena kvällar, sena morgonar


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8
den understa bilden har blivit favorit bilden inom sportfotografering!


de är ungefär så mitt liv ser ut just nu, dra sig upp på morgonen, dra till "jobbet", kommer hem runt halv fyra sedan sen träning, det är inte kul, kommer hem från träningen runt halv 10 ena dagen och runt 10 andra, så himla segt för då ska man duscha och äta så man är inte klar förens jätte sent som leder till att man somnar sent så att det sedan blir att man inte orkar gå upp och då går upp en halv timme innan man börjar....

 


fotografering!


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8
Alexander Forsander


Nu ska jag snart iväg på en fotografering med Jonathan då vi ska ha lite bilder alternativt till hans bok som snart ska publiceras! Kommer ni ihåg när jag berättade att jag hade värsta grejen på G? jao de är det här, ska bli så sjukt kul!


WOW



hittade denna på min kära vän jossans blogg, & galet vilken duktig tjej alltså! Och som Jossan sa, hon kommer nog kunne leva på de orden från domarna resten av sitt liv ♥

sjukligt


äckligt bra ♥

its friday baby!


waterdrops


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


bilder tagna igår när grannen slingade sitt hår, gillar dem faktiskt av någon konstig anledning ... Min dag då? jo började med att dra till skolan och gymnasiemässa, inget som gillades! vill inte välja gymnasie. ush! Sen efter det stack ja till "jobbet" oså. Sen ikväll så är det fortsättningskonfa, apnice!

kaffepaus

Har rast nu så sitter o dricker kaffe samtidigt som ja spelar mobilspel. Bra kombination enligt mig, men har inga roliga spel, förspelat mig på templerun typ. Så gå mig förslag!


dagens



idag slängde jag upp en dålig dagens, kanske ska ta en bättre när jag kommer hem med systemisen, vill ni det? ;) kanske ska slänga in lite mode i mig kära blogg, hade ju ganska mycket innan sen har det trappats av mer och mer.. men jaja, dax att äta sen dra till "jobbet".

Emma&Lina


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1,8
Emma Henriksson & Lina Johansson

Då var andra praodagen avklarad, känns super bra, och hela förmiddagen var vi i skogen, kändes bra att vara ute för börjar faktiskt känna mig lite småsjuk.. inte roligt alls! Ikväll blir det att vara med några kompisar, men tills dess måste jag plugga och lite så, suck.


me on twitter

nu har jag även fallit in i det där med twitter, att ja inte fattar någonting behöver ju ingen veta. I vilket fall så heter jag sophiejaneman där, så följ mig vettja!


bloggtipps



om ni vill följa en kille med stil så är det hos Viktor Frisk ni ska klicka in er hos. Skriver bra osv. Helt klart en läsvärd blogg med fräsch design osv!



första praodagen avklarad, känns sjukt bra! Alla barnen är helt underbara och de verkligen vill lära känna en och de nästan bråkade om vem som skulle sitta jämte mig vid maten, hur sött? :)

ta mig till sol&värme!



(bild från bibione)

åhh ta med till sol och värme, mamma pleeeeease!

Bagge Makers



haha, man kan ju typ inte sluta skratta, sjukt värt!

höst vackra höst II


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


nu måste ja till skolan!


höst vackra höst


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1,8


direkt när jag kom hem från skolan så gick jag ut för att fota lite, sen ringde jag Sofia och fråga om hon ville hänga med på bio ikväll, och de ville hon, gött! Abduction blir det, super gött verkligen. och innan det blir det fortsättningskonfa, kommer bli en superkväll!

innebandy i svartvitt, nje skulle inte tro det!



inget som jag gillade.., men de kanske ni gjorde?;)

nya favoritbilden 2011


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8
Emma Henriksson
[ass; Lina Johansson]

 

favortit bilden 2011 inom poträtt tog jag idag, jag vet inte vad de är med bilder, men jag älskar den! Tycker den förmedlar sådan glädje. Kan inte förklara exakt vad de är jag gillar så mycket med bilden men det är någonting som ligger där och knager! Rolig.
Vad tycker ni?


just nu



kom precis in, har varit och fotat två fina tjejer vid namn Emma&Lina, så nu har jag lite att göra, ganska gött!
smakprov kommer senare;)

liten!



haha kollade igenom mappen "gammalt" och hittade som sagt gamla bilder på mig.. Om ni undrar varför jag har på mig endast HV typ så är de för att vi antagligen skulle åka in och kolla på en match eller komma hemma på tvn. Men visst har man förändrats mycket?! det tkr iaf jag:)

should I?



borde jag göra en "gilla grupp" på facebook? där ni kan se mina priser osv? :) lägga ut mer bilder osv.
nu vill jag ha er åsikt!

bokeh



2 random bilder från när bror fyllde 23. Strax kommer matilda så ska vi baka till torsdag. Super mysigt:) men tills dess måste jag plugga! ciao

ni kan va lugna, ja tänker inte döda någon..



hemma efter innbandy träningen nu, är trött, sängen, sova, nu!

Tysklandsresan - flyget



När vi väl kom till Landvetter så köpte jag en stor kaffe latte och laddade upp med i väntan på flyget, Sofia valde andra saker och köpte en gigantisk klubba istället, ja det funkar ju också, vi skulle ju trots allt vara i Tyskland i en hel vecka och vem vet vad man får där?



Någon (hostsofia) tänkte ta ett kort på en del av gänget, så slutade det.. ingen skärpa!




vi tog väldigt fula egobilder i väntan på flyget...



väl på flyget så hade vi ett glatt gäng, samt några rädda som aldrig flygit innan, eller bara helt överspelta (hmm.. moa?;) ) Nu var det bara en timmes flyg tills vi kom till Tyskland, att det var ca 2-3 timmmar innan vi kom till Eisenhuttenstadt hade vi ju inte en tanke på då.. 

innebandy



Gött att sluta tidigt idag, behövs! fast denna dagen är så meningslös känns det som, två lektioner på morgonen, sedan håltimma, efter det idrott sen lunch/håltimma sen matte på 45 min.. Sjukt surt om vår idrottslärare skulle vara sjuk, då taggar man ju håltimma från kvart över tio sen 5 över ett..! haha....

Fotograf Ewa Janeman


foto: Mamma [Ewa Janeman] visst är hon duktig för knappt aldrig fotat?:) hihi.

Fy vad gött det var med vinst idag, vi vann med 4-3 vilket ledde till att vi vann serien i B-slutspelet. Känns super, och så gjorde jag 2 mål med:D så jag är nöjd, för detta var ju bara min andra match som utespelare, sen kände man sig väldigt trött i kroppen sen gårdagens match:) Nu ska jag ner och titta innebandy, puss

ps: OJ vad dåliga färger och skärpa de blev på denna bilden, så är de verkligen inte när jag öppnar den :(

kort update

anledning till att jag inte bloggat som ja ska är att igår var de innebandy matcher hela dagen, berättar mer om det sen.
och sen idag kommer jag inte kunna blogga heller för har fotbollsmatch oså... hörs sen!

(y)



håller på och städar nu faktiskt.. Om en stund kommer lollo så är hon här en stund innan vi drar till Mission, känner på mig att kvällen kommer bli äckligt bra! men nu ska jag fortsätta, dunkar musik på högsta volym, och såklart är Hampus Engelhardt's låtar på!

har glömt säga att vi stötte på Jason Derulo i Tyskland


inga bra bilder men de får man leva med.

Vi kom in i ett gigantiskt shoppingcenter, hörde någon so sjöng men tänkte mer "undra va de är för ngn som sjunger" sen hörde vi att det bara var låtar från Jason så vi gick dit och i exakt samma ögonblick förstår jag och Cajsa (ni vet hon jag fotade, kolla HÄR, HÄR, och HÄR!) att det var Jason så vi stod (eller hoppade) och var helt överspelta, sjukt otroligkänsla! Det var verkligen ingenting man räknat med.

när man inte har tur så har man otur.


Innan när jag skulle ut och hämte posten för att kolla om skolkatalogen kommit så kom den en sån sjuk vind och typ 100 löv attakerade mig, kort därefter så kände vädergudarna för att skicka ner ännu mer regn är vad dagen redan har erbjudit så då började det självklart ösregna. Jag och min kära onepeice var ganska blöt efter det och kände mig som en stor blöt Björn, men det kanske inte alltid är negativt vad vet jag..


Rihanna feat the lonely island



SUPER snyggt




köpte detta sjukt snygga öronhänge på H&M idag för ensast 49kr. SPRING OCH KÖP!


Hampus Engelhardt min nya idol!...



Cajsa Gunnarsson III



åhh de va så himla sött, nyss kom mina grannar typ med en bandyboll som vi tappde bort igår, för de var så här att det var gårdsfest igår och då pallade inte jag adam och emil bara sitta där så vi spelade bandy ist, då kom de några småbarn som titta på (då började adam muta dem med godis för att de skulle heja på honom ist för mig..) sen blev de så mörkt o vi råka skjuta iväg bollen och inte hittade den, så nyss kom dem super glatt och plingade på för de hade hittat bollen, åhh så himla gulligt! :)

kalas för brossan



min fina broder fyller år idag så ska dit en stund nu och fira han.. mysigt ♥

RSS 2.0