usa


några veckor gammal webbbild som jag tyckte blev lite cool.

annars så kom jag precis hem från skolan och skulle igentligen åka longboard me fina Michan&Ebba men vädret verkar inte vilja tillåta det, det är verkligen svinkallt. blää. Men om solen vill titta fram lite senare så drar jag nog ut på en sväng i vilket fall. Och sen så är det bara en dag kvar till lov, hur nice är inte det igentligen!?

såhär cool ska ja bli en dagfatta va feting coolt att kunne göra allt sånthär? vill med kunna ju. någon dag ska lyckas med någonting av de här utan att dö!

det här är sjukt

oh happy day


nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


även fast jag idag gick hem från skolan pga huvudvärk osv så har de vart en riktigt bra dag, och det började först när jag åkte hem och såg att det inte fanns ett endaste litet gruskon på hela vägen så långt ögat kunde nå (om man bortser från lite högar här&var som inte blivit uppsoddade än) så helst av allt skulle ja ba vilja ut och åka longboard nu. Men får se hur de blir med det. Sen att solen inte visats sig nånting idag knappt och endå visar termometern 19 grader varmt gör inte saken sämre. peace

har de bra


iPhone 3gs, två översta instagram (janemaan)

haft en riktigtriktigt bra vecka och inte tänkt på bloggen alls om jag ska va ärlig, åkt longboard varenda dag, tränat riktigt goa träningar, umgåtts med über bra folk osv osv. Invigt shortsen gjorde jag igår också som ni ser på den översta bilden, fett. Och ikväll ska jag nog spendera lite tid med min pappa, men det återstår att se. Ha de riktigt gött iaf, för det har jag.

untzuntzhar äntligen köpt mig en longboard! riktigt härligt och jag skulle avsolut inte klaga om sommaren kom.. typ imon? nej men den får mer än gärna skynda sig på lite. Men nu ska jag sova, ska va i skolan tidigare imon pga av att 30 elever på skolan ska göra ett förbaskat pisa-prov typ för att man ska se hur statestiken är i niorna i sveriga, varför var just jag en av dom 30?! gahh

oh sunny day


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


två bilder från en solig dag i slutet av februari, och de va nog då jag senast klippte av ett kort.. riktigt riktigt dåligt av mig faktiskt. Men de har mestadels vart grått osv.. Eller jo förresten, jag har haft två körkortsfotofraferingar, eller säger man så? i vilken fall så fattar ni nog vad jag menar! men hörni, vi hörs imon!

jessiiiiiiiiie jjjjjjvet helt seriöst ingen annan artist som sjunger så äckligt bra LIVE

on my mindrobin gör det igen, kung.

my drug....instagram!

några random bilder från det senaste på instagram, om du vill följa mig med mer vardags bilder så är instagram det perfekta stället, janemaan heter jag där, så följ mig så blir jag glad! men nu ska jag äta scoones, pusss.

wallanderefter jag gjort klart läxan så ska jag lägga mig och kolla på wallander. är sådär super duktig idag ju, ska göra en uppsatts om genetik, skittråkigt

olyckan som uppstår när det inte är något wallander ikväll..

underbara vårvädersitter ute i solen och kollar på wallander, hur najjs som helst och solen ba värmer!!

btw, tack till Hanna angående inlägget om mopeden, ska testa det! kram :)

clowns

nattbandy igår. Självklart vann vi över niorna!! så himla bäst är min klass, kärlek till er! ♥

för er som inte vet så är det någonsak som fritidsgården(?) annordnat för hela skolan, skit kul grej! Och så ska man klä ut sig, vi klädde ut oss till clowner och vann även det priset som "bäst utklädnad"


bokeh


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


tjenis!
slutade sent idag, helt galet vilka sega lektioner det är idag, sjukt ju, och tyska som sista pass, inte smart utan lärarna därnej. sitter iaf i köket nu och och har precis druckit en kaffe oså, fixade moppen direkt när jag kom hem, den har vart inne på lagning för att den bara stängdes av mitt under körningen osv, när jag fick tillbaka den så ville den fortfarande inte starta som tidigare så fick kicka i gång den. Men nu fick jag en olja typ som ja skulle hälla i bensinen så hoppas det funkar nu, ojojoj långt och tråkigt inlägg, hoppas ni orkade att läsa.

godmorgon!godmorgon fina ni!
blev klar super snabbt i morse, typ på 20 minuter så hämtade datan och satte på lite musik och kollade igenom facebook osv. Men vi hörs när jag kommer hem! seeyaa'

kaffe lattegjorde mig precis en smarrig kaffelatte medans ebbs slingar sitt hår. ciaoo

morgonljus


i morse så vart jag klar super tidigt så gick ut och fotade i den fina morgonsolen en stund, med mig ut hade jag min fina nikon D90, tamron 28-75mm f/2.8 och ett stativ. Och hela dagen har sedan bjussat på sol, och sinnesjukt va mycket gladare man känner sig såfort solen tittar fram, så hoppas du stannar!

tycker ni inte jag fick in min utrustning lite snyggt där? säg bara ja så slipper vi några konstigheter.

oså ba wopps så blev det vår


Nikon D90 + nikorr 50mm f/1.8


va precis ute och fotade lite i det härliga vädret. åh solen verkligen värmer, så himla härligt och nu hoppas jag att våren kommer med stormsteg!!

RSS 2.0