when you see it.

 
har lite snålt med bilder på denna datan måste jag erkänna, därav har jag ingenting att visa er förutom lite webbbilder, ovan är en från idag, så oerhört söta eller hur?:) måste bara säga att jag trivs så himlans bra i min klass, riktigt go! synd att min beck inte går där bara men vi träffas ju ofta endå så överlever ju! Hade tänkt att sätta på en film och somna till den hyffsat snart. Frågan är vilken man ska se bara, tipps? 

quote

©janemaan@instagram/sophiejaneman 

morron'

Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8
 

moooooorsning! har digitalt skapande nu, fast sitter igentligen mest och glor, eller jobbar fritt i photoshop. Ganska lamt endå. Men hoppas på att det blir bättre.
igår var jobbigaste dagen i mitt liv typ, först sprang vi 9 km med innebandyn, sen var det match mot serieledarna, värnamo, förlust med 3-1 tyvärr. Men det är sånt man får ta och jag hoppas på vinst på onsdag istället, om jag nu kommer orka spela efter cooper, tuff vecka minst sagt. 

first day 'london

 
efter att ha vart på resande fot nästintill hela natten var de skönt att äntligen ha kommit fram. Men vårt rum var ju inte ledigt än, så de vara bara att ställa in väskorno i lougen(?) och leta efter ett frukostställe men slutade på burger king för MC serverade inte chicken nuggets vid den tiden.. I vilket fall så gick vi efter det till Hydepark och gick runt, de var som i en film. bilderna ovan är där ifrån faktiskt, lite här och var sprang de runt ekorror och såg söta ut. 
underbart fina Hyde Park.
 
tyvärr spenderade vi inte så mycket tid där, men det får bli nästa gång. som jag hoppas blir snart. 
 
helt ärligt minns jag inte så mycket mer vad vi gjorde första dagen, men vi gick i alla fall till köpcentret vid oss och där kom det fram massa tjejer som ville göra saker med vårat hår, sminka oss osv. Men har inte så bra bilder från det tyvärr. 
 
en liten mobilbild sådär men såhär såg jag ut när vi kom ifrån köpcentrumet. Hade helst viljat ha håret så jämt. Men man får inte alltid som man vill.. 
 
 

uafhpehsf

GAHHH JAG HATAR JUST NU BLOGG.SE HADE SKRIVIT ETT SVIN LÅNGT INLÄGG SÅ VILLE INTE BLOGG.SE PUBLICERA DET ELLER SPARA DET SOM UTKAST. åhh det är inte första gången det blir så och jag blir så sur. inte roligt nånstan. Kortfattat om dagen: sprungit beep & HV71's hinerbana, ätit på resturang med laget och även grillat osv osv.
 
en något gladare bild på mig och Becca. 

waterbubbles

Nikon D90 + Tamron 28-75mm F/2.8
 

lite bilder från en av alla regniga sommardagar denna sommaren bjöd på. Usch får ångest över att tänka att det typ var sammanlagt max en vecka man kunde sola?! blekaste sommarn i mitt liv, ja det kan man säga. Fick i vilket fall sluta ett idag istället för tre, klagar inte då jag hann med 13,03 bussen, döfint! så sitter med mina fina hörlurar och dunkar lite musik, så mamma om du läser detta, och ropar på mig och jag inte hör. Vet du varför!

sunrise

 
skrivit tre långa inlägg nu med dessa bilder och inget av dom har publicerats, så nu hoppas jag på de bästa och säger godnatt. 

kvack

är medveten om att denna fågeln inte kvackar men kom inte på någon annan rubrik.
 
wohooo, nu kommer jag och herr Mac väldigt bra överrens. så darför firar vi det med lite bilder från Praha Zoo. Hade igentligen gjort ett tidinställt inlägg med dessa bilder men det hade inte kommit upp? skit knepigt. men då får ni dom nu istället. Dessutom kan jag ju passa på att jag stortrivs i min klass, alla är så himla goa! vissa har tur helt enkelt, och jag är en av dom. 

flight

två bilder från planet till London. Där trivdes man.

pinsamt

 
fick ett sms igår "du uppdaterar ju aldrig bloggen" och ja ba: justefan jag har en blogg oxå, snacka om att man kopplade bort verkligheten därborta i london. inte helt fel. Kom hem i söndagsnatt och gick tidigt upp dagen därpå för att ta mig till första gymnasidagen, fyy tusan va nervös jag vart. men det gick ju bra. och vi fick en glad överassking om att vi skulle få en mac, så idag när vi hämtar ut datan får vi en sprillans ny MacBook Pro, inte helt fel. Vi kommer nog bli bundisar jag och her Mac, vi kommer inte så bra överrens men det kommer med tiden! 

Praha Zoo


vi sov en natt i Prag när vi var i tjeckien, men vi hann med mycke endå. bland annatt att gå på europas största Zoo. vet inte om det stämmer men det var vad dom sa i vilket fall. Mer bilder från Zoo't kommer senare i veckan.

kontraster, gammalt och nytt.

en liten by i Tjeckien.
 

Joshua Radin - Closer (cover) Marcus Lindeberg


 
LYSSNA OCH SPRID!

susice ♥

underbara Susice ♥
 
Morsninnnnng! vaknar tjugo i ett idag. Inte okej, måste vända tillbaka dygnet.. Men det gör jag nog nu i london. Ska nu sitta och göra tidinställda inlägg varenda dag hade jag tänkt! Sitter i vilket fall med mamma och Jesse i köket ny och snackar lite skit. myss.
 
 

starbucks

 
när jag var i Tjeckien så drack jag för första gången starbucks kaffe. Och på måndag natt åker jag till självaste London men mami ♥ SÅ taggad!! och då kan jag dricka sb kaffe när jag vill, fyy vad fint! kommer hem söndag natt men lovar att uppdatera där ifrån för har wifi på hotellet och tar antagligen med datorn, men det återstår att se, har ju i vilket fall en iphone att uppdatera ifrån! hörs imon!

säg Hej till min nya homie

 
vi stötte på varandra i Tjeckien och kom bra överrens, min nya bästavän :D haha. Nemen är för tillfället sjuk tyvärr.. det börjar gå över fast har sjukaste hostan, oflyt. Missar träningen ikv osv, men måste bli frisk till imon för då händer det grejer..
Men alltså jag ser att ni kommit in på min blogg endel av er på statestiken, själv stog det bara att den där förgrummade kossan rymt igen, bäst att slakta den eller nått så det inte händer igen...
 

???

jag kommer själv inte in på min blogg men verkar som att några gjort det, kan dom inte bara fånga in dendär bövla kossan nu..

Habo, Habo, världens bästa Habo.

 
strandgården fina strandgården, en bit av himmlen, världens bästa ställe, utan tvekan, och jag längtar redan ihjäl mig till nästa år. Tänk er att man sover mellan 2-6 timmar varenda natt och endå så är man pigg och lycklig hela dagen på grund av de goa människorna som är där. Om ni har chansen att åka dit, gör det!! Det är alltså ett läger med kyrkan, så himla värt.
men vad har vi gjort då? ..mer än att hoppa i sandbankar.
 
vart på beachparty, sjukt kul!
 
 
spelat match mot ledarna, självklart vann vi! 7-3, lätt match!
++ mycket mycket mer roligt. världens bästa :
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

RSS 2.0