SOL(kräm)ska strax brumma ner till slätten för lite match, kändes faktiskt säkrast att smörja in ansiktet fast klockan är fem. vill inte bränna sönder mig. Men jag kanske skulle strunta i att smeta ut det så att motståndarna blir jätte rädda för mig? jo ja skulle nog gjort så..

fettttttvädret super äger och tempen ligger runt 26 grader, absolut ingenting jag klagar på. Början även få lite färg (titta inte på bilden, gammal) Så de är fettttt. Snart väntas det fotbollsträning, kommer sitta riktigt fint i detta vädret kan jag lova.

haha varför satt jag med armen så lång fram? ser ut som den är tredubblet så stor som mitt huvud..

lllll-lll-llllongboard


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8

ja men hej surpuppa på översta bilden..


tjeniiiis,
vilken underbar dag det har vart, massa sol och chill. Har ni haft bra väder där ni bor eller?

idag har vi haft musikalövning hela dagen vilket är lika med inga lektioner, fett chill. Faktiskt så har vi typ bara 10 skoldagar med lektioner kvar, hur fett? Jag klagar absolut inte. Men nu ska jag till jkpg för spelarmöte med innebandyn, detta blir en bra säsong!

home sweet homeigår kom jag hem!
runt fem så var jag i kära jkpg igen så de var bara att slänga i sig lite mat för att sedan dra ner för att träna, sedan var det bara att stressduscha och fixa sig för att dra ner till domsand (en strand) för grill och gött häng.
och idag har jag verkligen sovit ut även fast det inte känns. Men nu ska jag vidare till några kompisar, hade bra så hörs vi senare.

österrike/tyskland


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/2.8

bild från Tyskland i somras.

Hej på er! äntligen långhelg eller vad säger ni? vi är vilket fall lediga ända tills tisdag och onsdag har vi inte några lektioner för då drar musikalövningen igång! Hur nice är inte det, 6 dagar med lektioner kvar, klagar ju inte.
Ikväll åker jag till tyskland/österrike fram tills måndag, gött att komma iväg lite och enligt iphonen ska det vara 25 grader så det är ju inte helt fel! Vet inte hur det kommer bli med bloggningen men ska mobilblogga så fort jag får tillfälle.

i vilket fall, ha en riktigt bra långhelg ♥när jag tog fram bilden från tyskland hittade jag även denna bilden som är typ tagen andra dagen i Italien bibione, den solbrännan får mer än gärna komma tillbaka, fatta att jag var brunare än såhär efter?! fattar inte det.. Igår diskuterade jag och en kompis en bild där min arm nästan var svart pga så brun, shiet jag fattade verkligen inte det själv och klagade på att jag var så blek..


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


har absolut ingenting att visa er just nu så får visa er 3-4 veckor gamla bilder ist... Så det kan bli ibland.
ikväll är det vilket fall fotboll, fett naiiiizz. har ingenting mer att skriva mer än att på onsdag åker jag till tyskland/österrike och är där till måndag. gött att komma ifrån sverige!

detta skulle publicerats för några timmar sen..

hippies


snodde bilden från Fridas instagram @fridabergsten

i torsdags var det suckfoto som gällde, kul tradition faktiskt! Så i skolan vandrande vi omkring som hippies. Inte alls specielt eller så nejnej. Men det var kul att alla (förrutom 1) klädde ut sig och gick in för det. Annars så saknar jag mest strandgården, de va exakt ett år sen jag var där på konfaläger med goaste människorna och nu är istället 97orna där och lever livet, men njuter åt att dom har kasst väder, hihi.här har vi hela fina klassen, anledning till att vi var hippies är för att våran mentor faktiskt heter Marijana i andranamn. (ingen aning varför kvallen är kass..)

DRICK DEN!va tkr ni om mangemakers nya låt? själv gillar jag den starkt! Sjukt bra gjord video osv osv. Tummen upp. 

fredag idag och jag ska jobba, men efter det är jag med Sofia eller träffar Lollo en stund, så det blir en bra kväll iaf! Dock ska jag dömma fotboll i monbitti, de är ju lagom segt.... men men jag får ju pengar iaf! det spelar ingen roll, drick den

smone tree villeNikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


idag är det match som står på chemat och jag är taggad!! precis fått i mig lite kaffe och nu kollar jag på smallville i väntan på one tree hill ska börja. Perfekt dag med andra ord. Hade tänkt gå ut och gå en sväng sen tror jag faktiiskt också, men får se va klockan blir, det är trots allt samling klockan fem.

marinblått
här så har ni en bättre titt på jackan och även hur den ser ut på. jag gillar den.

ikväll ska jag försöka mig på att träna! skadade mig på matchen i onsdags tråkigt nog, men de känns bra just nu så får hoppas att de håller sig, har match på onsdag som jag väldigt gärna inte missar.

new inVar på a6 idag och shoppade lite då bla en marinblå vårjacka fick följa med mig hem. Tänkte visa lite senare hur den ser ut på. Ska sitta och pilla med en ny design nu ikväll hade jag tänkt till den nya bloggen. Vet ännu inte va den ska heta men de löser sig, så fortsätt komma med förslag i inlägget under.

?????
nu är de så att jag funderar på att göra en helt ny blogg, största delen är för att jag hatar mitt bloggnamn, så darför behöver jag ju nu eran hjälp på vad den nya bloggen ska heta i såfall. Här ovan finns några få alternativ men det är mer än okej att komma med flera förslag. Och sen till den stora frågan, skulle ni fortfarande klicka in på min blogg samt följa på bloglovin om ja bytte blogg?

kiwiiiiiiiiitjenis! äntligen fredag, och firade jag in på ett riktigt kanon sätt, kaffe, kiwis och melon!! Slö tittar lite på gamla oth avsnitt också, nostalgi! men ska nog hämta mig nån mer kiwi nu, vi hörs!

grönt&frächt


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


morsning på er! jag själv har dock varit vaken i 6 timmar snart, har befunnit mig på willys i huskvarna mellan 6-9 för att inventera med laget. Och de var inte fullt så tråkigt som de låter, men kan ju inte påstå att jag skulle vilja göra det igen. Idag har vi riktigt festligt väder och de tänker jag utnyttja! hörs.

RSS 2.0