frost



idag när man vaknade upp så var det frost överallt, och de va vi nog inte ensamma om att ha, om man kollat runt på olika bloggar osv så har de vart frost lite överallt! fint men kallt som tusan, känns inte som de är lönt att snön ska komma nu heller när det är så sent, då skulle den bara vara kvar så länge.. Gott nytt år på er trogna bloggläsare!
Har haft hur mycket besökare som helst idag, hoppas ni stannar! och att ni börjar komentera.

nytt och frescht, eller ja, nytt i alla fall



det är alltså så det ska se ut på era skärmar oxå! om ni inte ser det, tryck på f5. Anledningen till att jag skrev inlägget under var för att de skulle komma upp på bloglovin. Så ja detta är vad jag fixat med hela morgonen typ, så nu är det dax att dra sig upp ur sängen och börja fixa lite, för de är ju faktiskt nyår!

bloggen är lösenordskyddad pga designbyte!

sadxzfsd

by night


nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


var precis ute med freddis och fotade lite bilder. Helt okej nöjd med tanke på att de är första gången, tycker dock det är lite orättvis kvalite, men de är sånt man får leva med när man driver en blogg på blogg.se!

vädret...

..rent ut sagt suger, visst de är blå himmel och sol, men de finns ingenting att fota för att de är bara grått och tråkigt i träden, uuuusch. Får se om ja fotar en stund sen, har ingen inspration i detta vädret just nu.. bjuder på en övergo låt sålänge!


philips DS3010


Nikon D90 + Tamron 28-75 f/2.8


Införskaffade mig denna lilla högtalare för någon dag sen och sinnes vilket ljud de va i den för att va så liten, svin nöjd är jag! smidig att ha med också, rekomenderas! inte så dyr heller. Så nu dunkas det musik för fullt och han även lovat mamma att städa mitt rum också så får väll ta tag i det nu..

leonard ♥♥


va inne på sandras blogg och hon hade lagt upp 3 videor med leonard, minns ni när ja la upp massa videos med han? iaf så är han ju så sjukligt duktig, åhh ♥

godkväll!



tidigt igår morse så for vi mot mariestad för att ha ett träningsläger med distrikslaget, och helt sinnes vilket skönt gäng vi är. stört. Och vi är riktigt duktiga oxå, idag gick vi från ett 4-1 underläge till att vinna med 7-4!

just nu sitter jag här i min mysiga pyjamas och dunkar musik, hur fint som helst.

kärlek vid första gonkastet


Nikon D90 + Tamron 28-75


fick denna helt underbart fina ringen från Laila Bagge Wahlgren kollektionen av Fredrik! Erkänn att den är farligt snygg? bigbigbig like!

utan dina andetag, cover



helt galet vilken talang, vilken röst, sinnes!

Unihoc Badge Curve 1.5.


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


blev inte alls den jag hade tänkt mig, men denna är jag minst lika nöjd med om inte mer! svin go. Det är alltså en Unihoc Badge Curve 1.5. Den jag tidigare kollat på hade dubblecurve och men tanke på att jag redan skjuter över så är det inte jätte smart att ha en dubble! Lite senare tänkte jag visa er några presenter jag fått.

snäll!



kolla va snäll min bror är. "han skriver" massa snällt om mig på sin facebook. Nu ska ja fortsätta ha en trevlig jul med bror, hans tjej och mammi!

 


God Jul



hoppas ni får en underbar jul kära vänner!

23 december


Nikon D90 + Tamron 28-75 f/2.8


Idag så blir det att inhandla de sista julklapparna och jag hade även tänkt att köpa en innebandyklubba till mig själv. Blir övernice. Redan hittat den jag vill ha också så de är bara springa in och köpa den. Förresten.., det är ju för sjutton julafton imon, tiden går så himlans snabbt alltså, helt insane. vilket också betder sista avsnittet av julkalendern, sorligt :'(

godissmuggling



på skolan har vi någon knepig regel som säger att vi inte får;
*dricka läsk
*äta godis
*äta kakor
*inte äta något onyttigt
m.m. m.m.

så till julkabaren var vi ett gäng som gjorde denna video mest för skojjs skull. Har aldrig någonsin spelat in innan (typ) så det var nytt och roligt, något jag fastnade lite för faktiskt. Så det ska det bli mer av i framtiden.

tonight tonight



såhär ser jag ut ikväll, vi ska ut och käka med klassen och då kom vi överens om att vi skulle klä upp oss... Svårt med tanke på att jag inte har några klänningar alls typ. men så här fick det bli. Senare ikväll så ska vi gå på någon teater, en julsaga hette den om jag inte minns helt fel!

någon med D90 som har samma problem?

när jag spelar in med min Nikon D90 så är det som "vågor" som går igenom hela skärmen och det är även så på datan när jag lägger in dem, sjukt störande!  så nu undrar jag om det är någon med samma problem, och om de går göra något åt? släng gärna in en komentar eller skicka ett mejl till [email protected] tack på förhand!


Lady Gaga


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


igår hade vi besök av min fina gudmor & hon hade även med sig sin dotters hund, hur fin som helst var hon! Så det blev en liten spontan fotografering, och de va då inte lätt att få en bild på den här lilla livliga Lady. Men galet så underbar hon var!

apotek-arnes



hittade denna sjukt roliga video på Tildas blogg och kände mig lite tvungen att lägga upp den med för den är så sjukt rolig! haha, dålig humor? svar ja!

julbord


jag färdigfixad för lucian.                                                                                                               jag just nu.

fick precis ett samtal om ja ville hänga med på julbord, och de är ju gott så varför inte lixom? och då kommer ju problemet upp om hur man ska ha håret, men tror det får bli uppsatt faktiskt! orkar inte fixa så mycket. Just nu dunkar jag lite musik och så i väntan på mat och ennu en gång dra ner till sporthallen

flower


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


tjenis!
ska ner till sporthallen och dömma lite innebandy nu, får se om jag stannar och fotar damlaget efter. Men imon så är det innebandy för min del hela dagen med distrikslaget, hur fint som helst! men nu måste jag göra mig klar, ciaoo

mange makers levererar!



dom gör det igen! kungar

mange makers levererar!



dom gör det igen! kungar

lockigt



yess så ser jag ut just nu, ↑. typ första gången någonsin jag lockar och har lockigt hår, första och sista gången typ. haha
snart är det dax att dra sig ner mot sporthallen för det årliga luciaframträdandet, alltså göra bort sig för hela habos befolkning..

lucia tider


iPhone 3gs -instagram (janemaan)

Lucia övning hela dagen idag, det gick faktiskt förvånatsvärt bra då verkligen alla gick in för det kändes det som. Det blir nog bra det, haha. Lite senare så kommer det någon snubbe från jp som ska göra ett repotage om oss som kom med i distrikslaget i innebandy, lite pinsamt endå. haha! som tur är så är jag ju inte själv från min förening som förra året men då gjordes inget repotage som tur va!

butterfly


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8

tjenis! kom hem för inte så länge sen, har spelat match med distrikslaget idag, de gick inte så jätte bra om man ska kolla på resultatet men jag tyckte vi spelade bra i alla fall! jag gjorde även mål efter 40 sekunder typ, gött!
imon i skolan är det lucia övning hela dagen, så blir inga lektioner, hur fint som helst!

liseberg

tjena! Sitter på bussen hem från liseberg nu, har vart en helmysig dag och vi har haft ganska så tur med vädret då det nästan inte regnat någonting förutom några rejäla stänk på eftermiddagen. Är nog hemma om en timme eller nånting och jag har bara 13% batteri kvar, hur kommer jag överleva detta?!


Förstår inte varför jag inte kan publicera bilder från blogg.se appen? :/


Emma Henriksson


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8
Emma Henriksson


Har ju glömt att visa bilderna från fotograferingen med Emma & Lina [HÄR] och här har vi några på Emma, visst är hon super fin? Har massa bilder att visa där ifrån som ni kommer få se!
Men idag har jag i alla fall vart med Ella på a6 fick med mig ett par vinterskor hem, som var lite annorlunda som inte så många har hoppas jag! Kanske kan visa det någon dag!


FREDAG!!



denna vecka har gått så otroligt fort, håller ni inte med mig? helt sinnes. Ska iaf förbi och hämta cathrine sen så drar vi till mission och träffar lite folk. mycket nice endå.

haha jag tar igen allt bloggande idag som jag inte gjort resten av veckan.

btw, fått mitt moppekörkort nu, hur gött som helst!!!!

ni som säger att innebandy är för mesar, titta på dehär!


så var det dedär med ja


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8



oj vad aktiv jag vart här ... Kunde ju ljuga ihop någonting och säga att jag haft hur mycket som helst atr göra och tagit hur mycket bilder som helst, men som sagt så skulle jag ju ljuga då. Jag har faktiskt inte orkat blogga eller ta några bilder.


RSS 2.0