valborg + gräs


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8 + Close up filter


ikväll är det valborg, ska träffa freddan en líten stund och kolla på elden tror jag, de regnar ju och så.. typiskt valborgs väder alltså! hah. Dax att dra sig. pussen

seriepremiär ♥


Nikon D90


wooohoo idag är det första seriematchen, sjukt nice och taggad som sjutton! så nu ska de spelas musik och om en stund ladda upp med en smoothie! livet är fint.

inviger gräsplanerna på riktigt!..


... och den invigs med Bjärsmyrs's tröjan! :D


3# fotboll


Nikon D90


Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och kolla klart på House, hörs imon!

2# fotboll


Nikon D90


fotboll


Nikon D90 + Sigma 75-300 f/4.5-5.6 (inte säker)


haha hur amatörit var inte det då? vet inte vilket bländarvärde det är och orkar inte kolla det.. hah! ska ut i solen en stund nu tänkte jag. puss

löv


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8 + Close up filter


adidas f50 orange


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8
Adidas F50 orange


Kom precis hem från Team Sportia och hem fick jag med mig ett par knall oranga fotbollsskor, dösköna och jag är jätte nöjd:) Rekomenderar dom verkligen, fast de enda jag gjort är att kicka lite på baksidan men då verkar de bra i alla fall! fint är det.

close up filter


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8 + Close up filter


Kom precin in från en kort fotorunda ute i trädgården, fanns ingenting att fota direkt.. men men! Om en liten stund ska jag ner till Team Sportia och kolla på fotbollsskor, fett. Är DM ikväll men jag fick inte va med.., tråkigt! Får se om jag drar ner och kollar iaf, men jag tror inte det!

bloggtipps


Jag vill tippsa er om en jätte duktig fotograf som heter Filip Mulder, hans blogg hittar ni här! Han har inte fotat alls länge och är redigt duktig på att både fota och redigera bilder i photoshop, helt klart värt att kika in hans blogg!

vila i frid, kära du♥

Wilmas begravning är idag, jag ska ha på mig svarta jeans svart linne och sen en beage kavaj, för Wilma var alltid glad och då ville jag ha någonting glatt!



Änglarna spelar på sina klockor, folket undrar varför?
en av bönderna springer snabbt fram till en av änglarna och frågar:
Varför spelar ni för? varför spelar ni så vackert? Jo svarar ängeln:
Vi får en ny medlem idag!
En ny medlem tänkte bonden, vadå för ny medlem sa han sen?
Jo idag kommer Wilma till oss, den finaste ängeln på både himmel
och jord, som kommer vaka över hennes hemstad Habo, hennes
vänner och framför allt hennes familj. Darför spelar vi så vackert
för henne, Universiums finaste ängel. // skrivet av Sophie Janeman


svar på komentar

love om ego:

har ni dm match på torsdag ?
vilket lag spelar du i ???
och när möter ni mik?


sv: Ja vi har DM på torsdag men jag ska inte vara med, jag spelar i Habo IF. ingen aning om vad mik är ens:P hehe :) kram



Nu ska jag ner och sätta mig i solen tror jag, idag ska nog jag och freddis in till stan. återstår att se! puss

svårt att bestämma sig!


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


Vet inte om jag ska ha denna lite uppljusare eller mörkare, tycker att båda var snygga, så vad tycker ni? ljus/mörk? I den ljusa blev de ju inte luika synloga skuggor men gillar endå båda.. skulle bli jätte glad om ni sa vad ni tyckte!

före&efter



Camera Raw
* Ändrat vitbalansen
* Ökat kontrasten

Photoshop CS5
Ljusat upp den lite i kurvos/curves
Ökat kontrasten ennu lite till


Tog en dålig bild på att visa redigering för som ni ser har jag inte gjort så mycket och så, sen så ser bilden jätte konstig ut? alltså jag menar färgerna och det. Knäppa Blogg.se ja jag skyller faktiskt på de för så ser de inte ut på min dator.

härliga vårväder


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


Ursäkta den fula ramen men blev så för annars skulle bilden ta upp hela sidan :P heh.
Har ni de gött väder där ni bor? Själv är vädret i jönköping kanon! Älskart! vart ute i solen lite och de är heeelt dunderbart! love. Snart ska jag ner till sammhället och träffa Freddis. Ha det!

hittade en pensel som gav en snygg effekt


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8
Andreas


Målade på den lite snabbt bara, istället för att redigera massa till de ljuset kan man göra de egenom ett penseldrag, tyckte de va snyggt! hihi. Bilden är iaf sen mitt senaste jobb. Mer kommer ni nog att få se!

STOR STOR STOR hiss!



Love Rönnlund, vilken röst! ta er tiden till att lyssna, ni kommer inte att ångra er ;)

någon gillar rött


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


Nu ska jag tömma mitt minneskort, i med att det är på 32gb så tänker man inte på att tömma det.. haha så har över tusen bilder på det nu. Illa illa men framförallt jobbigt.. Men efter det ska jag ut och fota lite tror jag, i mina röda converse, och jag tror inte jag är den enda som gillar röda kläder/skor. Kolla bara in Alexander! Hah

nya fräscha converse ♥


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


ljuslykta


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


bildbrist, jotack! men så blir det när man är sjuk.

Har tror det eller ej nästan sovit hela förmiddagen. Någonting jag aldrig brukar göra.. så låg och slumrade framför smallville :P haha intresant va? Ne men mamma kom hem nyss och hon håller på med pannkakor, får se om jag orkar trycka i mig någon. Känner mig mycket sämre än igår och tror att jag börjar bli lite febrig.. tråkigt!

behöver DIN hjälp


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8

 

Usch är sjuk idag igen.. var ju sjuk igår också och lite dagen innan det, inte kul! Men jag får försöka friska upp mig tills imon för då måste jag verkligen gå! men försöker fortfarande lära mig flickr och det går fortfarande ingen vidare.. om någon snäll liten själ skulle vilja hjälpa mig så kan du ju skriva i komentars fältet eller nånting :) du får även en länkning som tack!


Har skaffat mig flickr..



Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


..Så kolla gärna in min profil! Klicka här! Håller på att lägga upp bilder nu.. förövrigt så fattar jag ingenting.. hah

färgrikt


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


ego


ohhh bra kvalle! men jag älskar min kamera!:D


Gick hem från praon idag, för börjar bli väldigt sjuk känns det som.. inte roligt! Så dricker massa te nu i alla fall så att min halsont försvinner. Legat och slappat i soffan hela dagen och tittat på tv också. Men i morse satt jag och Fanny med en stor kaffe i handen och njöt av solen!:D wohoo


JAG ÄLSKAR VÄDRET

så darför sitter jag ute i solen och gör ingenting, de borde ni också göra!!! ta vara på solen människor:D

footsteps


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


tidinställt.

mina ringar fick modella för mig idag


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


shiiiit vilket härligt väder vi har idag! fast det blåser väldigt mkt.. men solen är framme och de börjar bli varmt nu. Strax ska ja ner till ica för att köpa proviva och lite så för vid halv tre rullar bilen ner till mantorp för att spela match! Någon av mina läsare som bor där?:)

me today



en slarvigt och pösigt instoppad skjorta i ett par mörka jeans och sen en kavaj (ny) över det, sen blir det nog en hård slickad toffs, får se :) ha en kanon dag! puss

mörkt



kom hem från andra praodagen för en timme sen ungefär, fick sluta tidigare idag i med att jag ska upp typ klockan 6 imon! Köpte även med mig en kavaj och 2 ringar idag, super gött! snart ska jag möta upp fanny så ska vi ner till ica och köpa grejer tills imon! Ha de så gött så hörs vi kanske imon kväll! puuuuuuussen


så här ser jag ut idag



såhär ser ni mig idag! Jobbar ju på Kappahl i stan - jönköping som om ni känner för det så kan ni ju hälsa på! :D ska även luncha med Julia och Fanny idag :) mysigt!

jag kom hem levande!!

min dumma webb vill inte funka så jag kunde inte ta några kort..

iaf, energi dricka och vindruvet satt som pricken över i'et efter denna prao dag. Det var roligt och jag fick typ hänga ut varor, larma dem och gå runt i butiken för rätta till varor som folk bara slarvat med att lägga tillbaka och om någon behövde fråga någonting! Sen så praoade också en jätte gullig tjej där som hette Julia, hon hade också bott i habo innan och det visade sig att vi hade gemensamma vänner :D roligt!

ny header!!

Har gjort en ny header nu, när det bara lite smådetaljer somska fixas! vad tycker ni, denna eller den förra?
(klicka för större bild)

de små bilderna blev jätte små och utdragna, ska fixa det när jag har tid!

hemma


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


Kom precis hem från hajken med konfan, trevligt gäng vi är! men mycket sömn det fick man inte. Haha! Imon är det min första praodag på kappahl.. Jobbar 10-18 så de blir dålig bloggning 2 veckor frammåt.., men ska försöka att göra några tidinställda inlägg, men lovar ingenting!

dagens outfit


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


haha lagom vackra bilder.. eller inte! men så här går jag runt idag. Snart ska jag dra iväg på konfahajk så vi hörs imon!


ny kategori


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


Har bestämt mig för att inte göra alla fotograferingar gratis då jag känner att man får inte rikigt ut något av det. Foto är en dyr hobby osv. Men om det är jag som kommer med en idé och frågar någon om han/hon vill bli fotad så är det givetvis gratis! Länk till mina priser! kram

Några anonyma tyckte att jag härmade Tilda för hon tydligen också skrivit att hon skulle ta betalt, jag har planerat detta länge med mina priser men jag får helt enkelt publicera detta om någon vecka så ni inte ska tycka det. men priserna kommer fortfarande gälla och har tagit betalt såhär så länge jag har fotograferat.

RSS 2.0