sol,vår,värme


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


tjena mors! dagen började med att jag försov mig, inte bra med ack så skönt, haha. När jag kom hem så var Jesse här och så hade hon bakat så hon hade med sig en megagod kaka, så det var trevligt. Dock så jag har haft typ nackspärr hela dagen och galet vad ont det gör.. :(

baggy


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


var ute och fotade nyss, helt underbart väder att fota i då bilderna knappt är redigerade alls. endast ytters lite i Camera Raw, gött! Men både idag och igår har jag gått runt i mina lite baggy jeans, så förbaskat sköna är dom! och visst känns det som våren är här?! Solen skiner som tusan och värmer men låt er inte luras och ta på för lite kläder, för de är endast en plusgrad!

a-a-a-a-amazing



han sjunger det. han är det.

vinnaren av fototävlingen



BARAMARABAMMMMM....

.....ANNIE DAREFORS!!


verkligen jätte förlåt för att det drog ut så förbaskat länge men har nu vart sjuk helaveckan så sängen har vart det stället jag spenderat nästan varenda minut, jag hoppas ni förlåter mig vänner och detta ska inte hända igen!

godaste



godaste colan som finns. Efter lime men den finns ju inte kvar, skräll.

ska faktiskt träna idag, har ju inte kunnat göra de sen i måndags pga av fingret.. sen tog jag ut mig ganska mycke på skolgymmet idag på idrottens medans de andra gjorde nån kontig grej med en blå och gul klubba..

ja gråter ba i regnet



sett på dom samtidigt, och njut.

love ♥


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


Ska snart ner och kika lite innebandy och sedan dra mig till nåra vänner för att även spendera kvällen och natten där framför melodifestivalen, det kommer bli ytterst trevligt! Bilden är från igår, fin vän dedär. Måste göra klart det sista nu, ciaoo.

lov, eller va?


nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


tjena mors!
fredag idag och sista dagen på lovet innan helg, va har hänt med lovet det har ju gått så fruktansvärt snabbt, håller ni inte med? fytusan. Blir väll att umgås med lite kompisar ikväll, kollade film med gott folk igår osv, abduction, inte första gången jag ser den och absolut inte sista!! Imon är det match, ska försöka vara med lite trots fingret!

summerfeelings


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


såhär går jag runt idag, lite summerfeelings i det hela, men på bilderna säger jag bara haha till mitt fejjs. Så det kan bli.. men ska hjälpa mamma med maten nu, hörs senare!

me in the snow


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


kom precis hem från b-ryd, handlat med mamma. Vaknade tidigt idag med så det känns som klockan är jätte mycket pga jag vart vaken så länge. finns inget mer och skriva.. rejgsdfglherdsyöru

docklikt #2


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


brutit fingret, igen. kul liv.
-
nje inte så!
kommer inte kunna träna på några veckor, fast ska försöka lite smått nästa vecka, kommer dö annars av typ fetma och uttråkhet..

dr.ZIPE


nikon D90 + nikorr 50mm f/1.8


godkväll! Vilken slappdag det blev, igår var jag ute och röjde i skidbacken hela dan med goa laget, sen var det vidare mot kfum för träning och efter det hade vi lite som afterski fast bara chill och snack! Det blev en myyycket lyckad dag, dock kom vi i säng sent och va tvugna att gå upp tidigt så när ja kom hem så la jag mig och kollade på tv och vaknade sedan upp 1.5 timma senare, skräll!

juste detta med vinnarna av tävlingen jag hade, stay tune, det kommer! har inte haft tiden bara.

docklikt


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


när ja vakna så sken solen in så fint i mitt rum så jag ställde mig i fönstret och poserade lite, och ovan ser ni resultatet..
snart ska jag iaf till min kära vän Cajsa och där kommer flera fina vänner vara så ska vi åka puuuuulka, sånt som hör till på sportlovet!

gameday



första matchen med östra idag, wohoooo!!!

ice-stars



hemma efter en lång skoldag som avslutades med tyska, hur tänkte ni där lärarna??
men i vilket fall så är jag hemma nu och idag gjordes även den första delen av Nationella i svenska så nästa blir på torsdag då vi ska sitta i 2.5 timma och skriva en uppsats, wihooo #innerhållerspåravironi hade jag skrivit om det var på twitter.

ni kan ta det lugnt, jag bara ligger här och chillar.


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


lite bilder från igår, åhh vad jag tycker de är gött med massa snö, + att det blir så otroligt fina bilder när man fotar människor osv, blir nästan alltid så fina ögon osv. det gillas starkt.

in med det nya, ut med det gamla.



tryck F5 om ni inte ser!
så vad tycker ni? bättre/sämre, tell me

☺☻



sitter just nu och gör matteläxan, och det är ju faktiskt inte riktigt så kul som det kan låta.. men de måste ju göras.. och jag ser redan fram emot wallander, kärlek till deckare.

#allabakbry



HAHA försökte mig på att göra en videoblogg innan, det giiiick inte, så i denna videon så bjuds det på oseriös sång, spotify snack och är bara allmänt #kbry.

jag hatar ju inte snö.



ojojojoj vad jag bjuder på den nedersta bilden, HAHA ser ju förfärlig ut.
men så här har jag gått runt idag, klockan är inte mycket men vi har redan hunnit haft besök och fotat lite, om det blir något bra så visar jag er senare, det var inte så jätte seriöst om man säger så! men det var riktigt att träffa Cornelia med comapany igen, det var riktigt länge sen.

just det mamma!



mamma, fokusera på den nedersta! :)

hon gör det igen!



Hon är ju så underbar! och man inte har någon humor så kolla inte.


angående tävlingen så avslutas den på tisdag! så ni har fram tills dess att rösta, röstar gör ni här

snö i massor


iPhone 3gs

helt galet vad mycket snö det var när man vaknade i morse, gillade det inte alls först för jag vill ha sommar, jo jag vet att ja tjatade om snö innan men nu kändes det för sent, men när jag gick hem så kändes det helt underbart med snö, man får lite snö innan sommaren kommer i alla fall!

fotafotafota!!


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8 + Close up +4


är ständigt sugen att fota nu för tiden, antagligen är det för att jag bestämt mig för att gå på media på john bauer + att jag kombinerar det med innebandy elite, hur bra? -asbra! så jag är riktigt riktigt taggad på gymnasiet nu. Så darför fotade jag precis mitt favorit nagellack från depend, det är dösnyggt verkligen! nr 255 står det på den om ni vill inför skaffa er ett likadant.

snö


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


några bilder jag fotade när det hade snöat som mest, saknar inte snön alltså, visst att det ligger kvar lite och att det är -13 (JA -13) men jag hatar ju inte sommar så det hade inte vart fel med det.
Träning ikväll, övergott, taggad!! men nu ska ja gå ner och ta en macka, mamma hade bakat bröd när jag kom hem, de va hur gott som helst.

RSS 2.0