sommar NU TACK ♥

 

nikon D3000
foto: jag [Sophie Janeman]

 

raaow hur härligt hade de inte vart med sommar nu lixom? kunna va ute hela dagarna i shorts och t-shirt typ? livet. Tittar på massa bilder sen i somras och man får typ apstinens och vill bara ha sommar NU NU NU NU! jag dööör ♥ sen att få lite färg på kroppen hade inte vart helt fel heller, känner mig lite lagom blek just nu..

- Vad är erat bästa sommarminne? :)

skivbolag titta hit!



kolla vilken talang jag och jossan hittade på youtube? aww. Han måste ju verkligen söka till idol eller något liknande :) men nu ska vi kolla färdigt på melodifestivalen tsm ♥


en till G R Y M låt från one tree hill ♥

mmm visst är den grym? jag älskar den, den spelas runt runt på datan just nu. Älskar hennes röst och allt med låten ♥ sjukt braa!

hade egentligen tänkt att gå ut och fota idag.. men orkade jag de sen? -svar nej. Imon är det ett måste att dra sig ut och försöka hitta inspration!

Nu ska jag börja med Tisdagsbild igen hade jag tänkt, du kan läsa om det här!

det stavas C R A Z Y ♥

höhö det blev många bilder och vi bjuder på dem. Pratade iaf med min jossan nyss! Hon är ju påväg hem nu, supertrevligt! Så vi kommer ordna en liten tävling.. spännande va? :)  Tycker att det kommer bli skit kul iaf. vi får prata om de mer på måndag. Och hur bra kommer de inte bli med nya bilder till bloggen? Den är ju verkligen skit tråkig nu.. NU TAGGAR VI KVÄLLEN, DE ÄR JU FREDAG!!!!


bilder från i somras, enyoy ♥


But you can't say what you want or take what you want





hallå alla glada, idag är det ingen skola för min del.. för jag är sjuk, suck.. men behöver verkligen vila upp mig. Så nu ska jag kolla på one tree hill men innan det ska jag göra en frukt sallad som ja och mamma kan äta sen när hon kommer hem från ica :). Rubriken är även från en grym låt i one tree hill. Glad med Tyler Hilton ♥


borta bra, men hemma bäst! + vinnare

kom hem från trysil igår ju, haft det sjukt bra! de va 11 st som skadade sig dock.. jag var tyvärr en av dom! fick hjärnskaning och stukade handen. Sen nu har jag blivit sjuk också.. Ont i halsen och kan knappt prata. inte kul, men ruskigt roligt har vi haft. Tack alla som gjorde trysil 2011 sjukt bra! :D

vinnaren av tävlingen blev Clara Olofsson stort grattis till dig. Imon så kommer din bild samt blogg finnas i menyn under 2 veckor frammåt :)

Stina


Nikon D3000 + Nikorr 50mm f/1.8
foto: Jag [Sophie Janeman]
Modell: Stina Hydén

har packat klart allt till trysil nu. Ska bli så himla gött att komma ifrån habo en vecka :D och med det menar jag också att bloggen kommer vara nerlagd denna vecka, inget bloggande med andra ord. Men efter det kommer jag förhoppningsvis hem med massa nytt matrial och blogginspration! :D upps nu ringde visst brossan och ville att vi skulle komma. Bäst att stänga ner!

Ha det himla gött och utnyttja ert sportlov nu! För det ska jag ♥

hahah

Anonym om Framför kameran den här gången:

ååå vilken snygging!!!! not

Sv: men okeeeeej. Bara så du vet så är du inte helt anoym, utan jag kan leta upp vart du bor huuuur enkelt som helst. Och om man har så dåligt självförtroende att man ska kränka ner andra, då tycker jag synd om dig. Dessutom ser man knappt mitt ansikte för solglasögonen. Och att inte våga stå för vem man är. pfft! dessutom så bryr jag mig inte  ett skit när det är anonyma som komenterar. :)


Otilia


Nikon D3000 + Nikorr 50mm f/1.8
foto: Jag [Sophie Janeman]
modell: Otilia Hydén


Kom hem från konfan nu för en liten stund sen, har bara ätit och lite så. Snart är det dags att dra ner och träna innebandy så håller på att göra mig i ordning inför det! Sen blir det att fixa skidutrustningen tills imon. Vi ska ju åka skidor med skolan, trevligt! dock är det 135 st som ska med typ så trångt kommer de bli på typ 3-4 backar och en ank lift. jaja! det får gå. Nu ska jag göra i ordning det sista. pussen

Otilia & Stina


Nikon D3000 + Nikorr 50mm f/1.8
Foto: Jag [Sophie Janeman]
Modell: Otilia & Stina Hydén

Det var några dagar sen sist nu .. Men det har vart mycket. Får skylla på det! Iaf så la jag in bilderna från att jag var hos Otilia och Stina med fam för någon vecka sen. Mycket trevligt var det :) Så jag bjuder på 3 bilder där i ifrån! De är ganska fullspeckat idag igen. Har precis tränat lite spenst övningar, ska baka till konfan, plugga, träna styrka/fotboll sen ska jag försöka hinna sola också. Packa måste jag också!



såg även att jag fått 2 nya premisar på bloglovin denna veckan :) sjukt roligt! Lägg till mig du också?

bloglovin
klick


Framför kameran den här gången


Nikon D3000
Foto: Självutlösare
Modell: Sophie Janeman [jag]

Lite mer bilder sen  självpoträtt fotograferingen som jag visade er några bilder igår om jag inte minns helt fel. Märkte även nu att mina tights inte syns i med att det är en svart bakrund. Svart bakgrund och svarta tights är ingen bra kombination! Nu ska jag göra spenstövningar sen är det ner och träna lite med fotbolls laget sen fota lite innebandy. Tagg!

Senare ska jag ringa Jossan om evetuell tävling. Hoppas på det iaf. Nu blev ni nyfikna? ;) Återkommer om det blir någonting.

4# Fanny


Nikon D3000 + Nikorr 50mm f/1.8
Foto: Jag [Sophie Janeman]
Modell: Fanny Holmér

Hejsan, slutade kvart i 12 idag, riktigt fint. Fast har ju gjort det hela åttan förutom typ en månad? Men det behövs verkligen ha en sådan kort dag, fast hade hellre haft det på en fredag.. Varför skriver jag om det egentligen?.. ingen av er bryr sig väll inte iaf? höhö. Har verkligen ingenting att skriva om, något roligt och viktigt ni vet. Bara en massa varsdagsprat.

Men iaf, ni kan fortfarande rösta i tävlingen ;) GÖR DET HÄR

she have a feeling inside her body, and it just want to come out





Nikon D3000 + Nikorr 50mm f/1.8
Foto: Jag [Sophie Janeman]
Modell: Josefine Malmborg

Jo jag vet att redigeringen på den nedersta bilden är helskumm. But i like it! Tycker att bilden visar mycket känslor ♥ +  Att jag saknar tjejen oerhört mycket.

Har kollat på one tree hill hela dagen, och som jag skrev i morse gjorde jag lite spenst övningar + sittups lite då och då. Gick aldrig till atlantis. Har precis gjort mig en smarrig smoothie också. Känns inte som jag har något nödvändigt att skriva? Blir bara onödiga och tråkiga inlägg (!) Måste hitta insprationen igen. Måste hitta någon som modella för mig! Någon som ställer? ;) hör av er i såfall! Antingen på en komentar eller till [email protected]


2 olika redigeringar


Nikon D3000
foto: Självutlösare[jag]
modell: Jag [Sophie Janeman]


Redigerade lite i photoshop för någon dag sedan. När man väl har tid är det sjukt kul. Detta kanske inte är så mycke skillnad men ja tyckte de va snyggt, även sett att andra fotografer gjort liknande och de är snyggt! Hiss till det :) Idag så är det träning för hela slanten.., eller nästan iaf, slänger nog in lite one tree hill lite här och var. Men ska jag nog ner till atlantis och träna med laget! seeya'

Jul detaljer


nikon D3000 + Nikorr 50mm f/1.8
foto: Jag
testade en liten annan typ av redigering idag. Vad tycks?


Kom precis hem från min konfa och har precis fått i mig lite mat. Nu så är det en massa plugg som väntar på mig .. inte kul! Uchhh. Har NO och typ massa andra saker. Inte okej! Men snart så ska jag iaf ner till träningen. fiiint.

men jo, passande med julbilder nu när snön håller på att smälta (!) glad cheeyy.
MEN OM JAG TAGGAR TRYSIL!!! :DDD

Juste, har fått in en ny premunition(?) på bloglovin också, välkommer kära läsare :D


klotter


nikon D3000 + Nikorr 50mm f/1.8
foto: Jag


Hejsan, har suttit och pillat de sista med Jonathans design nu som jag tippsade om i ett annat inlägg! Men nu måste jag verkligen ta tag i mina läxor och de. Blääk på det! Men i alla fall så blev det att jag satt i kiosken i skolan idag hela dagen lång..

3# Fanny


nikon D3000 + Nikorr 50mm
Modell: Fanny Holmér
Foto: Jag

Hej allis. Har sovmorgon idag vilket som är behövligt! Äter även i skolan idag för jag och ellen ska sitta i kiosken en timme, när den ena gruppen har hlr. För er som inte vet så har vi som en kiosk på skolan där alla får gå och handla och så. Men idag så är det annars en ganska så chill dag. Ska bara plugga idag.. Vi hörs senare :) puss

RSS 2.0