ibland är det okej med undantag

jag vet att jag lovat att aldrig mer lägga upp webbbilder men det är de enda jag orkar fixa för tillfället, för om 25 mn så drar jag mig mot halmstad&strandgården. Och denna gången lovar jag att mobilblogga så mycket jag kan och om blogg.se appen funkar såklart, den brukar ju inte göra det..
 

hej

sitter i en stor husvagn och ba myser, har inte med min data så har heller inga bilder.. är förresten mellan halmstad och falkenberg på en hundutställning, och ikväll drar vi nog och badar om vädret håller.

ur min iPhone

 
 
det började med att vi Stack till stan sedan a6 för att köpa longboard till Sofie och Sofia som inte hade någon sen innan, sedan drog vi på brädan ner från a6 till stan bara för att, gick ju saktare för vissa om man säger så, hostsofia, men det är okej.
 
 
vi tog oss en glass på piren och sedan drog Sofia hem och vi vidare till mcdonalds där michan (längst fram) skulle käka lite, vi andra hade nyss ätit frukost. Efter det drog vi hela vätterstranden till Huskvarna, mysigt och sjukt gött att det var lagom backar nästan hela vägen.
 
<-- Sofie Jag-->
 
kom fram 10 minuter innan bussen gick så åkte runt lite fram till esplanden (var på sylviaplan) och fick endast vänta några minuter innan bussen kom, gött. Påvägen hem ringde min bror o jag och mamma stack dit när jag kom hem, vi grillade och hade det mys, så nyss när vi åkte hem möttes vi av den fina himmlen som förstördes helt pga iPhone kamera.
 
 

la

Nikon D90 + Tamron 28-75mm F/2.8
 
är mycket medveten om att det bara ploppar upp massa egobilder, men så är det för tillfället,är också medveten om att det ekar tomt här men är det sommarlov så är det, vare sig vädret vill eller inte.Vill ni veta en lite halvcool sak då? jag har nått 124 likes på min senaste bild på instagram, lite nöjd faktiskt! så gå in och följ mig där dååååå janemaan@instagram. 

white

Nikon D90 + Tamron 28-75 f/2.8
 
vaknade för inte så länge sen så nu har vi precis fått i oss lite frukost, ikväll är det sista jobbdagen, så himla fint. Kanske borde ta med mig Alexander & Marcus igen så jag slipper jobba som igår? Jag och Amanda kunde bara sitta och chilla. Döfint.

swagg

foto: Fredica Sjöberg
tjobreee, fantasin är på noll så har ingentng att skriva, ciaooooooo.
 

fuck you bitch

 
runt tolv kom freddan hit, fotade lite, de börja pissregna, gick in, kollade sf, bestämde oss för att se lol, så jävla bra. stack till citygross, köpte 6 starbucks kaffe för 25 kr, stack till jobbet, sen hem till sängen, fin dag. och imon kommer min andra blixt.
 

saknar redan

världens sötaste gosunge.Saknar redan tjeckien, de sena utekvällarna på innergården, osv osv. måste dra dit mamma någon gång, jag älskar tjeckien! ett stoooort plus i kanten är ju att allt är så förbaskat billigt för oss svenskar. Vi var 14 pers som åt, en tog två rätter, en tog tre, alla vuxna (9 st) tog två öl var och våra drickor tillsammans var la 6 st eller nått liknande, blev 1200 svenska, shiiet, vi är nog fattiga nu hörni.. haha.
ska visa en dösnygg bikini imon som jag köpte oxå, usa såklart #kärlek

är gränsen nådd?

 Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8
gick in parfym butiken på färgan, luktade runt lite, hittade en jag gillade, kollade förpackingen, det var Justin Biebers someday parfym! snacka om glad tjej. Så den kunde jag ju inte åka hem utan nejnej. Dessutom är det "bara" 278 dagar kvar till konserten, längtar! i vilket fall så gick resan hem bra så har precis packat upp nu så ska ner och jobba en sväng innan det blir sängen, efter denna veckan av hyffsat tidiga månar (ca 8-9) och en dag uppstigning 6 och mycket bil är jag trött. ciaoo

eko eko ekoo ekoooo

ja här ekar det tomt men det är inte lätt när man inte befinner sig i sverige. Dessutom har inte wifi't nått till vårt hotellrum och vill gärna inte dra ner datan till hallen och sitta där. Men nu är vi på ett nytt hotell och det har inte wifi alls, sämst! men vi har haft det bra och när vi var i prag så var vi på ett zoo, har massa bilder att visa er där ifrån. hörs!

30 grader

foto: Fredica Sjöberg
tjenis!
vilket tråkigt väder sverige bjuder på. Eller iallafall jkpg. inte okej. eller jo, jag slipper ju jobba, då blev det okej.
såg även att manda tagit min dator igår och skrivit ett litet inlägg när jag tog emot kunder, busigt.... men det är okej. I vilket fall så åker jag till tjeckien ikväll/natt. de är 30 grader där så ganska gött endå.

amanda gästbloggar

hej alla sophies bloggläsare, amanda här!
sitter i kiosken på slätten med sophie för hon jobbar, äter glass just nu aasgott mumsmums :D
 
jaa va ska man skriva mer, sophie står just nu och tar egobilder, ovanligt, nej. så söt såå, men ska inte tråka ur er mer, ha ett bra sommarlov hheheheheeh herrå
 
 

LYCKA

 
KAN INTE FÖRSTÅ DETTA, HYPERVENTILERAR.
ska lugna med mig ett oc avsnitt. dfijOAwpSFKPåead+gnofåSÅEG

high on life

 
alltså mhmmmmmm i morgon bokar jag biljetter till JUSTIN BIEBER!!!!! kommer bli så himla fett, hoppas bara att biljetterna inte tar slut, klockan är ställd! Dock går vi inte i sverige utan faktiskt danmark då det faller in på en bättre dag. oisefhwiosgbogn high on life, kan inte fatta att jag ska se han live!! om vi nu lyckas få biljetter så att säga.

jobbjobbjobb

 
börjar alldeles för snart, dax att springa.

de är så jag väljer att spendera min tid

 
japps jag är fullt medveten om hur ful denna bilden och även min fotbränna, men det är okej för idag tänker jag bara chilla, eller okej kanske ljög lite där tänker direkt när jag skrivit detta dra ut och löpa lite intervaller och ikväll så är det fotbollsträning, men i mellan det så tänker jag ta det lugnt. Hoppas jag orkar resa mig från min sköna säng bara....  sitter nästan som på bilden bara att jag inte alls har sådär rak rygg utan liggen som en säck potatis intill vägen, men va sjutton, de är """"""""""""sommar""""""""""""" lov.

blir galen.

 
spyr bokstavligen på sveriges väder och skulle göra exakt vad som helst för att ta en sistamintuen resa långt här ifrån. Kollat "sista-minuten-appen" minst en gång i timmen de senaste veckorna och idag hittade jag en sunny beach resa för 2.2 men den var självklart borta när vi kom hem, så vill mest dö nu.

RSS 2.0