the last song

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
här har vi ännu ett skolarbete, man skulle klippa in sig själv i ett film omslag, svårt att få rätt färger och allt som ni ser, jag är mycker ljusare etc. Men det är ju kul att kunna i alla fall! JB över lag äger, mina klasskompisar äger ännu mer, älskar livet! Dock känns det som jag SUGER på innebandy nu för tiden, men det är kul att spela i ala fall så hoppas att eliten snart ger sitt. Trött som få är man i allafall efter 8 träningar i veckan. 

heaven on fire

 
för någon vecka sen så brann bokstavligen himmelen här hemma! Hela himmelen var knall-orange, magiskt!
och de här med att jag aldrig bloggar verkar fortsätta, men man är ruskigt trött när man kommer hem, dessutom som kommer jag inte hem förens kvällen tre dagar, måste nämligen stanna i stan mellan skola och träning, tungt men det funkar! Tar ett tag innan man vänjer sig dock. Men kul är det, klassen äger och allt dedär. 
 

stabilt

galet vad jag uppdaterar!!! ah eller inte. Men det är äckligt mycke träning nu, sena dagar i skolan och långa bussresor. Så jag har inte hunnit få tiden att räcka riktigt, men det ska bli bättre så smäningom! jag lovar. Just nu sitter jag på svenska lektionen med mina goa classmates, ikväll är det träning, men får se om jag kan vara med, har skadat mig nämligen, suger ju. 
 
men här får ni i alla fall se mitt senaste arbete i digitalt skapande, la ihop de två översta bilderna till en bild om ni inte förstår.
 


går lös på USA

 
helt såld i allt som har med USA's flagga att göra!

alltid saknad, aldrig glömd ♥

ett år, rip Stefan ♥

världsbäst ♥ ♥ ♥

 
åh vad jag längtar tillbaka till London med bästa mamma. en av höjdpunkerna 2012 helt klart, den bästa. Och som ni ser på de två överstabilderna så blev vi sminkade och hårfixade i en galleria, "detta sminket smälter in jätte bra och man ser inte att man har smink på sig!" eh nej, inte alls hörni... 
men åh jag vill bara tillbaka, dricka starbucks varenda dag, hotellfrukost o allt dedär  ♥
 
finaste mamma! och snälla döda mig inte för bilderna, de vore ju onödigt :D

RSS 2.0