andra dagen och ja gillar dem till tusen!!!



nawwwww ♥ så underbara tjejer!!!!
nu ska jag och tjejen i röd tröja ner och träna fotboll :)


åhh kolla vad jaag fick av fina skadi :) så gulligt, den luktar asgott :D! sen fick jag godis och nagellack också:) men nu ska vi till skolan:)





yeppyepp



nu är dem här, tyskarna. Min heter skadi, har ju haft kontakt med dem hela sommaren oså så de känns bra! Vi var även med ellen och moni innan, kändes bra att inte va själv första kvällen :)

man blir så glad!



får minst en gång i månad någon/några engelska komenterar som: "great site, keep it up!" och mycket mer, de är så himla kul!:) Idad fick vi även reda på att tyska kommer IMON ! alla som trodde de skulle komma på onsdag, inkl lärarna.. men de ska gå bra! lite nervös faktiskt ..

de är så himla svårt att ta kort på humlor .. de är ju typ aldrig stilla xD

ulrikmunther ♥








orange



kom precis hem från stan med mamma, iiiihh hon är bäst! och på onsdag kommer tyskarna, vet inte om jag berättat det men ska på språkres/utbytesresa som skolan fixar, så jag och 14 till kommer ha en tysk hemma så ska vi göra en massa saker tillsammans, bland annat åka till stockholm, fett!

helt oredigerade



Idag blir det bara till att ta det lungt, kanske tar en promenix ner till slätten sen och kollar lite fotboll med mamma. Men det återstår att se! ser ju ut att va så fruktansvärt kallt! haha. Och imon börjar skolan igen... blää! men men, de är bara att bita i ! för i år ska jag få bra betyg.


Glöm inte att lägga till mig på bloglovin, skulle betyda mycket för mig:)!
bloglovin

bloglovin


poseidon



nu har jag precis kollat klart på shrek och såg att snart börjar en bra film på trean som heter poseidon, se den! aldrig sett hela utan kommit in en bit i filmen men då har jag tyckt den var bra! så nu ska jag kolla på hela om jag inte hinner somna innan..

Nature


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8 + close up filter +4


Nu så har jag kollat klart på bad teacher, tyckte att den var bra helt klart men lite uppenbart att hon "Elizabeth" eller hon stavas och idrottsläraren skulle bli tillsammans:) men nu ska jag sola sedan äta och sen kolla på en ny film, blir nog shrek, haha! den sista, fick det av brodern också!


haha den med goaste svar var Sonja! här har ni den:

Det här får bilden mig att tänka på:
Ett myggbett som kliar, (haha, det var det första jag tänkte, tror inte att det är ett myggbet men ändå..:))
Nej, men jag skriver vad jag gillar istället!
Jag gillar bilden skarpt, för jag älskar linsöverstrålingar, skorna är också helt underbara, jag vet inte, men den är helt enkelt underbar.


bad teacher

har fått några filmer av min bror och en av dem var bad teacher, så tänkte titta på den nu! Har precis kommit hem med, blev väckt runt 11.20 av att telen ringde och frågade om jag kunde döma vid 12, så lite stressigt blev det men de är ju gött!


någon som sett bad teacher?
är den bra? tell me!

fjärilar överallt


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


 i ett par buskar utanför mig så är det FULLT med fjärilar oftast, men idag var det tyvärr inte så mycket men jag fick några bilder på dem i alla fall och det är ju huvudsaken:) Men nu måste ja slänga mig på cykeln o ner och jobba, hörs sen!

haha sitter och funderar över i vilken kategori man ska lägga denna bild i, djurfotografier känns ju inte riktigt rätt.. men det får bli det endå

fredag !!



tjenatjena!
Sista dagen för veckan sen är det två dagars ledighet, så gött! har sovmorgon nu till 09,05 också, underbart! så har precis druckit gott te och ätit lite. men nu väntars tre jobbiga lektioner framför mig.. hade bra!


tiden räcker inte till

kommer blir riktigt mycket i skolan oså nu så kommer inte hinna med så mkt med bloggen! men ska försöka att göra minst ett inlägg om dagen!

skolan är igång igen



ingen höjdare precis..! snart ska ja ner och jobba oså. Sedan kolla på min träning! ska försöka att träna på onsdag med, nice!

längtar ihjäl mig tills jag får gå ut på planen igen


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


men nu är det bara en vecka kvar tills jag får börja lite smått igen:)
tyvärr så är mina chanser i damlaget inte så höga nu pga av skadan, ledsen tjej ;(

en såndär fin hund alla vill ha! iaf jag..


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


idag har jag verkligen sovit ut, känns bra med tanke på att det är skola imon... mindre roligt. Skulle lätt kunna ha iaf en månads sommarlov till! så idag blir det att ta det lungt, kolla one tree hill. Ta ett bad och lite så. Dricker fortfarande en massa te för min hals vill inte bli bra -.- menmen, de är ju gott!

I dont care what they say cuz' Im the king of my own life


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


hallå hallå!
lagfesten igår blev trevlig! och snart ska ja ner och kolla innebandy sen lagfest igen, Fanny kmr också så gör vi oss iordning tillsammans! trevligt!!! ne nu måste jag göra mig klar för snart sticker jag neråt soprthallen!

nu drar jag vidare på lagfest, kvällens outfit!

 
ouuppss vad avlång bild! sorry. nu har jag brottom, ciaoo



ny header för tillfället ..

hmm, om jag känner mig själv rätt kmr jag byta snart!  kanske till och med tillbaka till den gamla!!!
snälla svara nu, denna eller den gamla?
om de inte syns ngt tryck f5



tryck på bilden för full storlek

jag vill jag vill jag vill!!




åhh jag vill verkligen göra en ny design, men hittar ingen inspration till det och så.., men ska iaf göra en ny header snart! hatar min sido meny men de går inte göra ngt åt nu... så ska sluta klaga o försöka göra ngt åt det:)

älskar när gamla favoriter spelas på mtv!



åhh var helt fast i denna låten när den kom ut, den ger så mycke minnen! Jag och Jossan spelade denna hur mycket som helst minns jag, finns mer att säga men det orkar jag inte:)

en bild säger mer än tusen ord.


is this inspration? "tävling"



jag vet inte va tycker ni? nu tycker jag att alla ska svara! suttit o redigerat o kollat in lite nytt, tkr ni mina bilder är inspererand?


Okej, vi kör som en tävling..
Beskriv bilden och va den får er och tänka på osv, beskriv den hur ni tkr helt enkelt! den med bäst beskrivning enligt mig får en länkning! skriv gärna om ni inte har blogg också! ni har också chans o vinna just för äran :)

oså insåg jag att jag knäppt endel bra bilder på henne!


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1,8


kollade egenom mappen och såg att det faktiskt var en del bra bilder på Lizz.
mår fortfarande inte bra så ska bara ligga i sängen idag med med lite te och one tree hill! får se om ja går ner och tittar på träningen sen... är ju som sagt lagfest imon o på lördag så måste verkligen bli frisk!!!!

Fredrik & Lizz


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


lite bilder sen midsommar på Lizz (hunden) och fredrik, har visat lite bilder innan med:) hmm vad har jag gjort idag? jo kollat på one tree hill som den senaste veckan. fint är det! Nu ska ja dricka te och bli frisk!!!! lagfest på fredag med innebandyn och på lördag med fotbollen :D

solnedgång över visingsö


Nikon D3000 (standard objektiv i think)


sjukt bra uppdatering jag har eller vad säger ni? ... ehee
ne men iaf är ju mkt på att jag inte kan fota pga fingret, sen så har jag gått och blívit sjuk nu med :( får hoppas att det går över snabbt! nu håller mamma på med kantarell macka, mums.


update

hej ni fina!  är på båten, igår var det kräftskiva, mums! och idag blir det till att döma fotboll.. läskigt med tanke på att jag och fredrik var på en match igår där domarn var efterbliven och hatad, haha! hoppas de inte tkr så om mig då... hehe! time to go, bye!

rakpermanentat



har för en stund sen rakpermanentat mig, gjorde det hemma. det blev inte jätte rakt med de va så ja ville ha det!
håller även på att spela in en låt, men vet inte om jag vågar visa.. får se senare ;)


one life, one love, onepiece


chillar galet i min onepiece med lite one tree hill, finns inte så mke annat ja kan göra nu.. kan typ inte träna innebandy oså på tre veckor så får bli fys osv.

mjoo jag börjar bli van



hej på er!
har inte bloggat sen jag kom hem pga lite saker o en av dem är att jag blivit skadad, de är nämligen så att en benbit i fingret har lossnat, blev sparkad sista matchen... riktigt surt, dessutom gör de så himla ont hela tiden, vi får hoppas att det går över snart iaf...

2# inka /*tidinställt


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8



Idag kommer jag hem kära läsare!

/* tidinställt


Visst är jag snäll som gjort tidinställda inlägg till er? och förhoppningsvis har jag gjort eller kommer att göra ngt inlägg från mobilen. Men det märker vi ju. Och förhoppningsvis har vi vunnit matcher och har det överfest!


det är inte varje hund som dricker kaffe .. /*tidinställlt


Nikon D90 + Nikorr 50m f/1.8


Hahha naww kolla så söt, hon ville hela tiden upp på bordet och slicka i sig lite kaffe. Så himla söt, skulle lätt kunna stjäla hunden! (skäla, själa?)

dax att fixa i ordning det sista innan avfärd



Yess, snart så sticker vi, eller ja snart och snart men lite efter 3. så ska fixa i ordning de sista o så nu. Har även fixat tidinställda inlägg, ett varje dag sen får vi se om jag mobilbloggar :)

en söt liten valp


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


Vaknade av att en hund skällde som en galning, och när jag kom ner så var det två söta hundar på besök och deras ägare, en av dem va en liten valp och så himla underbar, de är hunden på bilden, trixi hette hon, jätte fin! Men nu måste jag packa klart inför helsingborg, har jag några läsare där uppe? Släng in en komentar i såfall!

wooahh, inte det man räknat med!

blev alldelles nyss om jag ville hänga med f-97 (jag är 96) på Eskilscupen i helsingborg, och de åker alla redan imon, och de ville jag, så nu ska jag packapackapacka. Skriver ett inlägg imon med innan jag åker :)

lite fotograferingar genom åren del 2


lite fotograferingar genom åren del 1


Nikon D3000


Kollade egenom min externa hårddisk och hittade en massa gamla bilder som är fotade med min gamla kamera, Nikon D3000. Kommer att komma ngn mer sånt här inlägg, eller vill ni det?
tycker ni har blivit så dåliga på attt komentera, de får ni ändra på:)

naww, vilken söt sköldpadda


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


Mycket dålig bloggning av mig, men de blir så när man glassar på stranden! Och nu ska jag ut igen och lägga mig i solen. Tycker jag också att ni ska göra  ;)

varma sommardagar i mitt ♥


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1,8


Hej bloggen!
blev nyss tillfrågad om ett fotojobb, och galet var roligt de ska bli, gaah så nervös och riktigt taggad inför det :) hur roligt som helst! Men tänker inte säga än vad, de får ni se när det börjar närma sig:) åhhhh. Kan också säga att bilden kommer att synas lite överallt i hela sverige, hur fett?!

imon ska ja va med Cajssie, mycket trevligt, hoppas det blir detta väder som vart idag för vi tänkte cykla ner till domsand! :D

tjeckien ♥


Nikon D90 + nikorr 50mm f/1.8
Tjeckien, Susice ♥


Åhh vad jag saknar tjeckien, de va så himla trevligt och mysigt där!

Ska strax äta och sen ner till slätten för fotbollsträning och löpning, och imon börjar innebandyn, går inte förklara hur nice! kärlek till sporten ♥

Har du en innebandyklubba och en boll, har du en livsstil

RSS 2.0