österrike/tyskland


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/2.8

bild från Tyskland i somras.

Hej på er! äntligen långhelg eller vad säger ni? vi är vilket fall lediga ända tills tisdag och onsdag har vi inte några lektioner för då drar musikalövningen igång! Hur nice är inte det, 6 dagar med lektioner kvar, klagar ju inte.
Ikväll åker jag till tyskland/österrike fram tills måndag, gött att komma iväg lite och enligt iphonen ska det vara 25 grader så det är ju inte helt fel! Vet inte hur det kommer bli med bloggningen men ska mobilblogga så fort jag får tillfälle.

i vilket fall, ha en riktigt bra långhelg ♥



när jag tog fram bilden från tyskland hittade jag även denna bilden som är typ tagen andra dagen i Italien bibione, den solbrännan får mer än gärna komma tillbaka, fatta att jag var brunare än såhär efter?! fattar inte det.. Igår diskuterade jag och en kompis en bild där min arm nästan var svart pga så brun, shiet jag fattade verkligen inte det själv och klagade på att jag var så blek..

Kommentarer
Postat av: linnea

Fin blogg! Följa varandra via bloglovin? :) kram!

2012-05-19 @ 23:00:21
URL: http://linneadahlbergg.blogg.se/
Postat av: Lovisa-FOTO

åh vill också till Tyskland!! :)

2012-05-21 @ 13:29:21
URL: http://lovisalundstrom.blogg.se/
Postat av: Jennifer - [fotoblogg]

gud vad mysigt att åka till tyskland! :)

2012-05-21 @ 13:33:28
URL: http://jennifernilssoon.blogg.se/
Postat av: martina

Hej fina ni! nu är det dags! skulle bli oerhört glad och tacksam om ni ville rösta fram mig som stockholms nästa stora artist! mitt bidrag heter: STOCKHOLM I MITT HJÄRTA - MARTINA AHLMARK och är nmr. 5 på listan! För att komma till röstningen kika in på min blogg eller besök länken nedanför efter pilen! tusen tusen tack i förväg! ->>> http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4310&artikel=5116039 <----

2012-05-21 @ 17:55:42
URL: http://likegossip.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0