Emelie Törnqvist

 
Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8 
model: Emelie Törnqvist
fotograf: Sophie Janeman

sneakpeak

Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8
 

fotografering på g.

 
en oredigerad bild från skolavslutningen, underbara 9f!
i vilket fall ska jag dra mig vidare mot Emelie nu för en fotografering, fett, länge sen nu! hörs senare med en sneakpeak.

enbart C R A Z Y

nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8
 
japp så är det, Danny Saucedo gillade TVÅ AV MINA BILDER PÅ INSTAGRAM!!!!!!!!!!!! hur sjukt är inte det då? jag blev i vilket fall helt överspeedad osv.
 
 
janemaan @ instagram

badass as I am.

 
testade min nya blixt/lampa som jag fick av mamma när jag slutade nian, oh gasch, jag älskar den!! så ska visa närmare bilder på den sen.
I vilket fall ska jag in till stan snart med Freddis, myys. by the way så hände en riktigt cool sak igår, jag visar sen. Men shiet jag var helt över speedad. Men måste fortsätta att platta håret nu så jag hinner, hörs senare!

helt glömt bort att jag ägde en one piece

 
va glömsk man kan va elle, hur sjutton kan man glömma bort att man äger en sånhär myssak?! i vilket fall blev jag glad när jag gick in på en blogg och såg en onepiece så jag kom på det. Direkt slängde jag mig in i gaderoben för att ta fram den och ba slängde mig in i den, så himla skönt. Skulle dock behöva en ny mindre, fanns bara stoooora storlekar när jag köpte min.

ULRIK MUNTHER

Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8
 
jappjapp, gick en halvmeter ifrån Ulrik Munther i lördagsutan att säga ett enda ljud till han, sur på mig själv är jag nu minst sagt. åhhhhhh varför så feg Sophie Lena Marie Janeman?! Denna chansen kommer ju aldrig att komma igen.. tur att jag inte är ett såntdär " OMG ULRIK MUNTHER <3333333333333333333333333" fan, men endå, sur!

lever

Hej vill mest säga att jag lever osv och är hemskt ledsen över att jag ute bloggat nånting och det var stressigt med fotbollsskolan sen direkt efter det så stack vi till Danmark och har inte haft uppkoppling förens nu. Tanken var att jag skulle mobilblogga påvägen ner men glömde det sen. Går inte lägga in bilder från mobilen och blogg.se appen funkar inte..

mer bröllop

Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2,8
en till bild på Linda och Mikael.

fotbollsskolan rullar på och man är ju lagom trött när man kommer hem så då är de enda som gäller oth. fast vet dock inte om jag ska jobba idag, men jag tror inte det, har dessutom världens huvudvärk så skulle vara gött att slippa. Men det märker jag om nån timma. Förrutom att va trött och ha huvudvärk så har man även fetaste brännan i ansiktet som gör förbaskat ont och redan igår såg jag ingen skillnad på min röda tröja och min panna.. vill inte veta hur jag kommer att se ut ikväll.

suck


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8

här ser ni lite bilder från suck och min håruppsättning som mamma stressfixade men jag blev helt okej nöjd endå. hade vart kul om vi haft längre tid på oss och exprimentera lite men de okej.
sitter i vilket fall nu och kollar på OTH S7. myys. Behöva vila upp sig lite nu efter fotbollsskolan, man blir tröttare än vad man kan tro men nu är det bara att ladda om till träning!

love


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8 | Tamoron 28-75mm f/2.8

här har vi dom igen, finfina Mikael och Linda. Den mittersta bilden skrev vi ut i svart-vit för Jessica ville ha de till nått, och himmel vad fin den blev, åhh!

men nu måste jag dra mig, fotbollsskola nu ju! (jag är ledare)

redo


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8

precis hemkommen från möte med de andra ledarna från fotbollskolan och imorgon börjar det, är konstigt nog taggad på detta faktiskt! sen så får man ju pengar med, inte helt fel. Lite senare nu ska jag jobba en stund, de är ju också fint, kommer va värsta rik i sommar! har två jobb ju, äger.

sicka lirare





bästabästabästa, går inte förklara i ord.

9f ♥

hur ska man börja? det har vart de fyra bästa åren i mitt liv av många anledningar, men specielt de underbara människorna som har vart runt omkring mig varenda dag. Ni är så förbaskat bra. Och det finns inget jag hellre vill än att börja sexan igen, med er.



Erkänn söta?
vi har så enormt mycket minnen tillsammans som man alltid kommer få ett leénde av när man tänker tillbaka på det, i torsdags märkte vi ju även att vi har så sjukt mycket minnen som vi inte ens kommer ihåg, bara när vi ser det på bild. Tycker det är synd att man inte fotade mer på den tiden, men jag vet i alla fall att jag kommer minnas varenda en utav er. Minns ni alla partyn vi haft i klassrummen? under lektions tid på engelskan och Pernilla bara garvat åt oss? åhh, ta mig tillbaka.



suckfotot!
vi har haft både medgångar och motgångar, skratt och tårar. Men som tur är så har skratten vägt upp tårarna som runnit från endels ögon. Självklart kan man inte gilla alla men att allihoppa kommit så sjukt bra överrens är ett under och absolut ingenting jag klagar över. Min klass var/är verkligen speciel, vi gör saker som andra klasser aldrig skulle göra. Om vi fick chansen skulle vi göra allt tillsammans, är tacksam för att jag kom i F. Att alla är överrens om att vi ska hitta på massa saker tillsamans i sommar, och vi framför allt är överrens om att detta lätt är den bästa klassen på hela hagaboda, och att vi är helt galet bäst. kärlek


suck 2012



åh fin fina 9f. jag vill verkligen inte lämna er, ni är bäst!
 

kiss


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


åh finfina Linda&Mikael Bååth.
snacka om att vi hade tur med vädret, pissregn när vi åkte dit, så fort vi klev ut ur bilen så klanade det upp och solen visade sig, när vi satte oss i bilen påväg hem blev det grått igen. Inget man kan tänka sig när man kollar in bilden va?

3# DANNY SAUCEDO


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


två bilder till på Danny, men har mer att visa så håll bara utkik.
som ni ser har jag även bytt design (tryck f5 om ni inte ser) pga att jag spydde på min förra, så himla ful och blääää. så gjorde en simpel bara för att man inte ska lägga ner så mycket energi på designen utan inläggen. så nu ska jag även ta tag i bloggen på riktigt och det ska inte längra existera med cambilder. deal?

blommor och ringar


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


vet ni va jag gjorde för spännande i lördags? jopps jag fotade bröllopspoträtt och dom var så förbaskat fina! Kan visa några bilder så fort jag frågat om det är okej. Det blev lite hastigt och lustigt men det gick bra endå tror jag, nu ska jag fortsätta att redigera dom så att jag kan leverera dom, peaceee

96, då legenderna föddes.


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2,8


hejsan hoppsan va det uppdateras mycket här! men jag lovar det ska bli bättre, men det är så sjukt mycket roligt som händer nu i slutet av nian, musikal (som förövrigt ägde) skara, häng med niorna osv osv. Och jag vill verkligen inte sluta nian, så himla sorgligt att splittras från alla som man vart med dag ut och dag in de senaste åren </3

1# DANNY SAUCEDO


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


idag kör vi bara en bild på Danny från RIXFM festival i jönköping. Vill mest tillbaka och skrika halsen av mig till Danny igen, de va så himla nice och han stog EN FREAKING HALVMETER IFRÅN MIG!!!! jag var enda längst fram vid gallret och hade en högtalare vid mig som han gick ut på, galet!! i vilket fall är bilden ovan från genrepet.

DANNY SAUCEDO


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


har inte bloggat på ett tag jag vet men livet kom i mellan.
i vilket fall har jag så SJUKT mycket bilder att visa er nu, var på rix fm festivalen idag och Danny Saucedo var ju där så har tonvis med bilder att visa från den GRYMMA showen han bjöd på men börjar med bilden ovan så länge.

RSS 2.0