Dålig uppdaterin g;o

hej nu har jag inte skrivit på länge !!  aja ,
idag händer det nóg inte ett skit ;p ;o. igår var jag på fritag & så. tränade innebandy innan de §§ älska innebandy!

skriver mer ikväll.

Puss & kram


Gjorde om en bild :) kanske inte den bästa meen de får duga! =)

ser ut som jag har läppstift, men de har jaginte !vill utom lands nu ;o

vill utomlands :O brodern åker snart till spanien, :O

Skolan igång!

nu kom jag precis hem från träningen, det var mycket kul, förutom en sak =P heh, men endå, totalt genomsbvettig är jag och ska strax hoppa in i kall sjön dusch. gött! skolan är igång nu också, det är faktiskt ganskaskönt, gött att inte va minst nu i alla fall! =D. ny kille har vi fått till klassen också, daniel heter han. chemat kan man väll inte kalla bra men va gör man?!.
kolla brännan ;o

Puss&Kram // sophie
Albin idag ! =)<3

Idag blev det Albin, (L). han kom runt halv 12 typ, =).
mamma gjorde sjuk god middag igen :P. amrikaska pancakes, det kanske inte låter som någon höjdare men det är sjukt gott! sen vi 20 i 5 cyklade jag ner till träningen, det var jätta kul idag ! =). nu får man väll tagga skolan -.-' blääh :P men men, sommarlovet har gått så himla fort :O helt otroligt!! men men , snart ska jag lägga mig så att jag orkar gå upp i morgon !!

Puss på dagen ;* <3


Puss & kram // sophie

skola imon :(

Tjao, vaknade nyss, just nu sitter jag och tittar på en massa michael jackson videos (L) ♥
senare har jag ingen aning om va jag ska göra! får sätta på någon film eller något. också är det träning ikväll (L) yeah =)
jag skriver mer ikväll.
+ det är skola imon :( det är i vilket fall skönt att inte va minst på skolan längre !!

följ mig på bloglovin.se!!

hej kära läsare, nu sitter jag här med fredrica och vi kollar lite bloggar och pratar, för övrigt har innebandyn blivit sjukt dyr sen vi slog ihop med fagerhult,  1650 kronor för att spela, sjukt dyrt har det blivit, tyvär. men ikväll är det träning och det ska blisjukt kul och skönt är det att innebandyn börjat!! men nu ska  jag vara lite social mor freddan ^^ :P

följ mig gärna på www.bloglovin.se 


puss och kram // sophie

klämmer in en outfit (;

tröja Habo IF:  team sportia

Byxor: coampany nått, 400 kr

Väska nike: team sportia

sko vita nike: sportex 400 kr

Kommit hem!

Nu så har jag kommit hem från visingsö. Det hare varir super kul!! :). vi kom fram runt 8 på kvällen nån gång. vi åkte ut med gummibåten vid halv 10 och la kräftburar, mörkt och blåsigt var det så man såg nästan ingenting, sen så tog jag en massa kort och lite sånt (bilder kommer sedan). innan vi la kräftburarna kom Tina & Micke och Stina & Jocke ^^. kul :D. sen var vi uppe och satt i skölds båt med Stavander , Stina , Tina , Micke, Jocke , Pappa , Fredrik och så klart Sköld, och  spelade kort och så :). 

vaknade vid halv 7 - 8 och skulle vittja kräftburarna, vi fick ju hur MYCKET som helst! NOOT, inte en enda.  hehe. Sen så hängde jag med tina , micke , skäöld och stavander för vi skulle vittja deras burar som var långt uppe vid visingsö. vi seglade dit, tina&micke fick 37 kräftor i 1 bur. ojoj!! blev 2 FULLA backar med kräfor. haha skäld & stavander fick 10:P, sen så var det att åka tillbaka så åt vi och lite så på solbacken, jag tog snitzel och så, det var den godaste snitzl jag ätit !!. och jag tog även massa kort den dan, sen gick vi och kollade lite på riddarspelen och så :). sen på kvällen spelade vi kort och så :). 
 
Idag så stannade vi bara till 11 tyå för det var sån vind så vi åkte tidigt för det skulle bli mer vind frammåt dagen, men det var då det värsta jag vart med om, båten flög fram i vågorna, det var läskigt, 


på lördagen också så hyrde vi cyklar ocg cyklade en stund (hundarna var även med) och dom andra skulle gå in i affären och handla något, så jag stod där ute själv med hundarna så gick det förbi en igelkott och lizz rusade fram till iglkotten och jag kunde inte dra tillbaka henne hon är så grymt stark och då kom hugo och ville ha den också, jag stod där livrädd oc försökte dra undan dom så att dom inte skulle få taggar att fastna och så,  hundarna var blodiga och igelkotten också för den delen,  men som tur var kom fredrik ut väldigt  snabbt för det fanns inte det dom ville ha, och han fick dom att släppa igelkotten, jag kan inte fatta att dom tog igelkotten och bet den och så när dom är världens snällaste hundar annars!! men,men det var i alla fall inte första gången dom had tagit en igelkott, !!

nu när jag kom hem så åkte jag och mamma upp och kollade på matchen som jag inte kunde va med på :P dom förlorade med 5-1 :( synd tjejer !
sen blir det nog att kolla på damlagsmatchen :) .


puss&kram

// Sophie


Albin :) (L)

idag blev det albin !!
vi kollade lite vid datan, sen så typ gick vi ner och åt, mamma hade gjort djungelgryta mycket gott !! Sen så blev det sånt PISS väder altså, det bara äste ner regn och blixtrade och dånade, så mamma körde ner oss till albin för att dra ut modemet och tv:en och så sa att den inte skulle gå sönder ifall det slog ner! tack mamma!! sen efter vi vart där så sprang mamma in snabbt på XL-bygg för att hon skulle köpa någon grej mot sorkarna eller va det heter, men det var restat ://. ajja !! Sen vid 5 blev det träning för min del. snacka om att man var blöt efter det! det bara rann vatten. kläderna var inte mysiga iaf, blött och tungt :p.
men nu ska jag snart hoppa i säng för imorgon blir det tidig uppstigning, för jag ska manetrötga knäet, och sen så ska jag ivåg med båtan :D(L) 

jag pappa och pappas kompus fredrik ska dit ^^ och så kommer vi träffa christer, Jocke & stina där också, sen vet jag inte om stavander ska dit?? det märker vi. 


// puss och kram sophie :) Moa ville att jag skulle göra om en bild på henne också ^^ så blev den :) <33

jag vet inte om det funkar  på bloggen, men det ska "blinka" ett hjärta i högra hörnet ^^

fotboll (L)

efter jag vart med Freddan så bar det ner till fotbollen (fast jag fick inte va med för foten och knäet :P) men jag kollade och småjoggade lite sådär :P.  Kalle ville att vi skulle passa, så jag passade med vänster och det gick juh super (yy! haha! men jag stod lite iaf (yy! sen så bar det av hemmåt och sätta sig framför skärmen. Sen så blir det väll att kolla på one tree hill och lite så :).
blev ett kort inlägg idag men,men!

Puss&kram<3

:D


Mina Priser

Lilla paketet:
30 Minuters fotografering.
10 bilder till webben på skiva
pris: 120:-
Lilla paketet special
30 Minuters fotografering
2 bildutskrifter storlek 10x15
pris: 150:-
Mellan paketet
45 Minuters fotografering
1 bildutskrift storlek 13x18
10 bilder till webben på skiva
pris: 200:-
Stora Paketet
1 timmes fotografering
15 bilder till webben på skiva
2 bildutskrifter 10x15
pris: 25
Lilla paketet:
30 Minuters fotografering.
10 bilder till webben på skiva
pris: 120:-
Lilla paketet special
30 Minuters fotografering
2 bildutskrifter storlek 10x15
pris: 150:-
Mellan paketet
45 Minuters fotografering
1 bildutskrift storlek 13x18
10 bilder till webben på skiva
pris: 200:-
Stora Paketet
1 timmes fotografering
15 bilder till webben på skiva
2 bildutskrifter 10x15
pris: 250:-
Lilla paketet:
30 Minuters fotografering.
10 bilder till webben på skiva
pris: 250:-

Lilla paketet special
30 Minuters fotografering
2 bildutskrifter storlek 10x15
10 bilder till webben på skiva
pris: 300:-

Mellan paketet
45 Minuters fotografering
1 bildutskrift storlek 13x18
12 bilder till webben på skiva
pris: 400:-

Stora Paketet
1 timmes fotografering
18 bilder till webben på skiva
1 bildutskrifter 13x18
pris: 500:-
Styck utskrifter
10x15 inplastad 50:-
13x18 80:-
Mejla på Janemaan@live.se om andra frågor och priser

DESIGN

Hej hallå!

Vill du att jag ska fixa din design eller ha tipps om hur du ska göra den så kan du kontakta mig på sophiiemarie@live.se

pris för design: 30 krOm mig/bli fotad?

Namn: Sophie Janeman
Född: 1996-11-08
Bor: Utanför Jönköping
Intressen: Fota, fotboll, innebandy, photoshoppa & blogga såklart! :D


vill du/ni bli fotade av mig?..
då är det bara för er att slänga hit en komentar eller så kan ni mejla mig på sophiiemarie@live.se så hörs vi där och bestämmer mer :)RSS 2.0