behöver eran hjälp!!



jag ska vara med i en fototävling där temat är "något fint" så jag är i stort behov av vilken av dem här bilderna du tycker är just fint. Så skulle inte bli det minsta sur om du skickade en komentar om vilken du tycker, snarare tvärt om faktiskt!

om ni minns någon bild extra mycket som ni tyckte om får ni gärna säga det.

dagens



såhär gick jag runt idag, dock utan toffs, satte upp en lite slarvigt när jag kom hem bara. Är så galet trött, fast om en timme typ så är det möte med fotbollen, längtar galet till sommaren och fotbollen drar igång, samtidigt som jag inte vill att innebandyn ska ha uppehåll, de suuuger.

det absolut bästa jag vet



äntligen får jag spela innebandy igen, inte kunnat träna just innebandy på en vecka nu för har vart sjuk.. riktigt tråkigt! men nu ikväll så är det träning igen och det är för himla fint!!

Dax att rösta


1.http://anipani.webblogg.se/



2.http://elintillstrom.se



3.http://carlineett.blogg.se



4.http://lessionsofviolence.blogg.se



5.http://tummeliten.webblogg.se/

sådär ja!
nu har jag valt ut de 5 bilder som jag gillade mest och nu är det dax för er att samla röster, igenom eran blogg, facebook eller vad ni nu vill.

reglerna är enkla..
Man får rösta tre(3) gånger, och man får rösta på sin egen bild! De tre rösterna man lägger måste inte vara på samma bild men det får man om man vill.
jag kommer inte godkända några röstningskomentarer för mer spänning.


Lycka till!


I♥U


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


Godmorgon! har precis ätit en god frukost med mammii. Och nu gör de vanliga, lyssnar på musik, och imon får jag äntligen träna!! har vart lite halvsjuk så har inte tränat med tanke på att jag vill kunna ge allt första matchen med östra! Och den blir på fredag, super taggad!!!!

perfekta starten


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


Idag när ja vaknat till liv så gick jag ner och så gjorde jag och mamma goda scoones & te till det, den perfekta starten på dan, gott osv. Ikväll blir det nog att dra till en kompis och där kommer det va endel så vi får la se vad vi hittar på, men trevligt kommer det att bli iaf!

a heart in the ocean


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8 + Close up +10


tjena bloggen! Snart ska jag klä på mig och dra mig för att träffa lite vänner, nicenice! Idag har jag inte gjort nånting typ, fast det var jobbig skoldag idag, 2 prov.. ett i Biologi - genotik(?) och ett i historia - andra världskriget. Så nu är det bara på att hoppas på det bästa och att man hängt med tillräckligt på lektionerna.

sista dagen att anmäla sig till min tävling idag, så anmäl dig nu! HÄR

SISTA CHANSEN ATT VA MED I MIN TÄVLING



Imorgon så avslutas tävlingen, så du har hela dagen idag och imon att skicka in ditt bidrag, och det gör du HÄR samt så står reglerna där. Inte alls många som är med vilket är jätte synd, för dagen jag gjorde tävlingen hade jag över 150 unika besökare, så nu ändrar vi på det här & så är just du med, låter inte det bra?!

Lovisa Waldemarsson


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8
Modell:
Lovisa Waldemarsson


här har ni två bilder till på fina Lovisa! Var hemma från skolan idag för när jag vaknade hade jag ont i magen och i halsen, ont i halsen har jag haft ganska länge nu så idag har jag druckit massa te och det är hostan som kommit istället, inte gött någonstans faktiskt!

987



detta är min 987:e inlägg här på bloggen, det är galet mycket igentligen ska vi säga att mitt 1000:e inlägg ska vara något crazy som ni helt får bestämma? så skriv här en komentar vad ja ska göra så väljer jag sedan ut några som ni får välja i mellan, kom igen nu läsare låt fantasin flöda så gör vi något kul av det här!

fin,fina vän ♥


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


lovisa hängde med hem från skolan innan och då hade vi en liten fotografering innan det blev alldelles för mörkt.. med tanke på att vi slutade 15,15 så var de ju ganska mörkt när vi kom hem, men det funkade och det blev endel bra bilder! Nu ska jag fortsätta dricka te så jag kan bli frisk och förhoppningsvis vara med att träna imon.

motljus


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


hejsan!
slutade tidigt idag vilket är riktigt riktigt fint, så när jag kom hem fotade jag lite självpoträtt, testade att fota i motljus och det blev inte alls bra, inte fokus etc, men detta är en av dem bättre iaf! Jo men va ska jag göra idag då? jo först ska jag in till John Bauer på en interljus och sedan blir det träning, känner på mig att dagen kommer bli kanon.

tack för mig!



sådär ja, där va sista matchen med Fagerhult tröjan spelad & jag ser nu fram emot att dra på mig Östras matchtröja! Känns dock väldigt tråkigt att förlora sista matchen med dom siffrorna men jag får ta med mig gårdagens match då vi var riktigt duktiga och vi hade vinsten på vår sida!

Mattias Mächs


kollade för första gången någonsin på the voice sverige igår, och först ut var Mattias Mächs och jag blev helt fast, han är ju så otroligt duktig, ska allt söka lite på youtube om han har några covers.

och jag som tyckte att jag inte var brun...



kollar igenom lite webbbilder ifrån somras och jag var ju helt galet brun för att vara mig, förutom på nedersta för de va i början av sommaren/våren.. + att webbbilderna har inte allt för rättvis färg så fatta hur brun jag var, men ne när jag var där så tyckte jag att jag var sån blekfis.. men i sommar ska ja bli ännu brunare!! ge mig sommar nuuuuuu.

gamedayes


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


om en timme typ så är det samling till match, gött! Och även imon är det match, underbart! Dock så börjar jag bli lite förkyld.., inte lika underbart. men det ska gå! är taggad som tusan! men nu ska jag ta mig en kopp te, puss

Lina Johansson


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


ännu mer bilder från fotografering med Emma & Lina som jag hade för väldigt länge sedan, det blev många bra bilder så jag vet faktiskt inte varför jag inte visat er mer bilder.. Fredag idag ju, hur gött som helst!! och med tanke på att det är 2 matcher i helgen så ska jag bara ligga hemma och lata mig framför en film hela kvällen, sånna kvällar behövs med!

bildarbete


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8

Detta är mitt bildarbete vi skulle göra i skolan, man skulle ha en svartvit bild & en i färg, så stress tog demma lite snabbt igårkväll. Man ska även ha ett "ämne" som man ska ha för hela terminen som man ska följa och jag valde citat så det kommer bli roligt! ja ska ta mig fan ha ett mvg i år!!!!!

glöm inte tävlingen!! HÄR

mästerkocken!!



idag har jag lagat mat åt hela familjen
- mamma, bror & hans tjej.
med efterrätt och sånna grejer också, det var en läxa i hemkunskapen men det var roligt! & dom tyckte de va gott så de var ju bra, gjorde en indisk(?) kyckling grej. Och till efterrätt blev det simpelt, kladdkaka med blå-grön grädde! haha. Men det var uppskattat! kanske blir så att jag lagar mat någon mer gång.. men det återstår att se!

fototävling!

tänkte nu ha en liten fototävling.
de enda du behöver göra är att skriva ett inlägg på din blogg med bilden! Temat är inget specielt utan det ska bara vara en bild du är nöjd med. Så det kan va allt från en stol, till en solnedgång, låt fantasin flöda! Sedan väljer jag ut ett par bilder som jag gillade mest, hur många bilder jag väljer ut är beronde på hur många som är med.

ett inlägg kan t.ex. se ut såhär:



jag är med på Sophie's [LÄNK TILL MIN BLOGG] blogg och tävlar, va med du också!



eller något liknande, glöm inte skicka en komentar med direktlänk till inlägget!

vinnaren..
*
kommer få ett helt inlägg om sin blogg då jag skriver vad jag gillar hos bloggen och varför mina läsare ska börja följa den!
* Vara i min meny i hela 2 veckor!

 

AVSLUTAD



känner på mig att kvällen kommer bli bra.

todays


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


några dåliga bilder på hur jag gick klädd idag, helt galet va de blåste! kunde knappt ta några bilder och sen blev de ju mörkt så förbaskat snabbt. Men det är iaf en skjorta i oversize, ett linne under & ett par jeans. Fredag idag då, va finns de att säga? suuuper gött. blir att träffa lite vänner sen osv osv..

såhär går det utan stativ


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


några bilder från nyår med förfrusna fingrar och inget stativ, detta är resultatet!
segaste skoldagen idag, hatar torsdagar! långa och framför allt tråkiga lektioner hela dagen. men imon är det sovmorgon så får anta att det är värt det!

before I die




edit: jag har tagit alla bilderna samt lagt dit texten, men det är helt okej att kopiera dessa bilder!

talking to the moon


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


tjobre! några bilder från någon kväll sen, för typ en vecka sen, igentligen är jag bara nöjd med den översta bilden men för att inte göra de så tomt & tråkigt bjöd jag er på två till, hyggligt va?;)
ikväll så blir de träning, övergött. älskar innebandy ♥ men mormor och morfar är här nu så ska kanske vara lite social mot dom nu, kram

bloggtipps, Joanna Fingal



nu så här min snygga kusin Joanna skaffat sig en blogg och de senaste 2 dagarna typ så har jag suttit och pillat lite med hennes design, hon ville ha den enkel och stilren, assnyggt faktiskt. så besök henne HÄR eller HÄR eller kanske HÄÄR!

why?

lästa ett inlägg på tildas blogg innan, och de fick en att tänka till hur många de är som bara sätter upp ett fejk leénde när dom går till skolan, träningen, jobbet eller vad det nu är, och hur sorgligt de är igentligen att folk verkligen inte vill att dom ska se att man är ledsen och man bemötts med ett leénde tillbaka?!

igentligen?! varför vågar/vill man inte att någon ska se att man faktiskt kan vara ledsen? det behöver inte vara av någon speciel anledning man kanske bara har en dålig dag, men man vågar inte visa det, varför? Man kanske känner sig starkare om man inte visare? det tror inte jag.

Vi är bara människor, vi är inte perfekta, ingen är perfekt, de är så det är och så kommer det alltid vara! Man är inte svag bara för att man visar på något sett att idag är det inte min dag, ingenting känns bra. För alla har en sån dag någon gång. Och då är det viktigt att ta hand om varandra, så hörrni där ute! ta hand om varandra, om du ser en kompis eller klasskamrat som ser lite nere ut, börja prata med henne/honom så kanske personen blir lite gladare. kram ♥



oj va konstigt och gramatiskt fel detta inlägget blev, men jag hoppas jag nådde fram med vad jag ville, ta hand om varandra!

gothia finalen



FHIBS p98 killar vann hela gothia, avgörande på straffar, rusktigt nervöst! här ovan ser ni, fhib är dom röda! vilka stjärnor

when nothing goes right, go left.


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


ursäkta den ojämna redigeringen.

hallå där ute! De flesta har börjat skolan idag va? inte jag, jag börjar imon, hur gött som helst! Om en liten stund ska ja ut och gå med Fanny sen så är det innebandyträning ikväll. Och har faktiskt ingenting mer att skriva nu.. så vi hörs!

så liten, så duktig!


min dag i bilder


Nikon D90 + tamron 28-75mm f/2.8


såhär har min dag sett ut exakt. Knappt gått upp ur sängen, men nu ska jag packa upp väskan faktiskt. hörs! 

hittade min kompakt kamera innan, känns konstigt att hålla i den efter ca 2 år med systemkamera!

hemma!


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8

vi kom hem tidigare än tänkt, vi skulle igentligen komma hem imon men me tanke på att båda lagen åkte ut så åkte vi hem idag, berättar med imon, godnatt

frost+sunset


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/1.8

tidinställt.

ojojoj va ja fick svårt att välja i vilket arkiv dessa bilder skulle ligga i, den ena är ju mer macro än natur och den andra är mer natur än macro om man säger så! men det fick bli i macromappen iaf, haha kul för ett veta?
- jo men ja trodde la det!


twitter: sophiejaneman [DIREKTLÄNK]
instagram: janemaan

jag litade på google översätt att frost hette samma som på engelska som på svenska..


birds


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


tidinställt.

jag har ingen aning om hur de går för oss i matcherna, om vi ens spelat någon vid denna tiden, men en sak är jag riktigt säker på, och det är att vi kommer ha så otroligt kul! går inte ha tråkigt med det gänget! Så glöm inte följa mig via ..

..twitter: Sophie Janeman [direktlänk]
..instagram: Janemaan

mot karlstad!!


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


nu är det sista fixat och snart bär det av till tidaholm där bussen hämtar upp oss och sedan är det vidare mot karlstad!! åh vad taggad jag är! när vi kommer dit är det upppackning och sånt som gäller sedan träning, feeettt!!!

men glöm inte att följa mig på twitter [HÄÄÄR] för där uppdaterar jag hela tiden, samma sak gäller instagram janemaan hittar ni mig under! så följföljfölj så kommer ni inte missa någonting!

3# by night


Nikon D90 + Tamron 28-75mm f/2.8


jag hade tänkt att snart göra lite tidinställda inlägg unnder tiden jag är borta så att bloggen inte är borta helt. Det låter väll bra? ;) för blogg.se's app funkar ju inte direkt heller så.. tråkigt! men nu ska ja fortsätta titta på one tree hill sen packa väskan!

heaven


Nikon D90 + Tamron 28-75 f/2.8


tjeenis! Tog en lång sovmmorgon idag och vaknade strax runt ett, så jag har inte hunnit göra specielt mycket idag mer än att äta och lite så. Och om 2 dagar bär det av till distrikslags SM i Karlstad tagget är på topp alltså! helt galet vad kul det ska bli, jag kom ju med förra året också fast då var dom ju ett år äldre än mig och iår är det min ålder, åh vad galet kul det ska bli!

är det någon/några av mina läsare som bor i Karlstad eller kanske också kom med i distrikslaget från sitt distrikt? tell meee!

detta ska förbättras med bloggen


frost fast i bilder


nikon D90 + Tamron 28-75 f/2.8


Dessa bilder togs den sista December då det var frost vart man än tittade när man vaknade upp, dessutom svinkallt! Men nu har de regnat/smält bort för nu är det massa plusgrader igen, sveriges väder alltså.. I vilket fall så kom jag hem precis och nu sitter jag med en mugg med te framför datan och lyssnar på go musik, precis så de ska va!

hos S&R

befinner mig just nu hos Rakel och Sarah med Ellen och Jonathan, vi sov även här inatt och nu har vi precis ätit frukost, blev ett vcäldigt spontant beslut då ingen hade med sig grejer, så fick låna den söta tröjan som ni ser på bilden ovan, hihi. Om en halvtimma typ kommer mamma och hämtar oss och sen så är det innebandyträning ikväll, ööööööver nice!

2# by night


Nikon D90 + Tamron 28-75 f/2.8


så nu är jag precis hemkommen från en sjukt go nyår! tack alla som gjorde den bra. Och att komma hem och se dagens statestik som var över 100 unika, happy, och jag hoppas starkt att ni stannar! dock så har ni vart väldigt dåliga på att komentera inte en enda ny komentar. Det är ju lite tråkigt, om ni komenterar bättre så uppdaterar jag bättre, deal?

RSS 2.0