2 bilder från fotograferingen


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1,8
Ebba Wass


Vaknade för ngn timma sedan med, sen spelade jag och Ebba monopol, haha! Och nu ska vi göra oss i ordning lite smått, hon ska snart hem också :/ Men det var ruskigt kul att träffas igen, det var väldigt länge sedan nu.. fixade även hennes design också. Hon blev nöjd och det var ju bra.

fotografering på G


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1,8


oredigerade bilder


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


snart kommer ebba hit, vet dock inte vad vi ska göra men det återstår att se, ska ifal träna lite senare, så hon får kolla på då. haha! men ska äta lite nu, ha det bra!

för himla snygg vän jag har


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8
Matilda Tholander


Vaknade precis, och ska slänga i mig lite frukost och sen iväg för att jobba, efter det blir de är att träffa en saknad vän ♥ men nu måste jag äta, börjar om en halv timme. Tur att jobbet bara är fem minuter bort om man tar cykeln!

vackert ljus


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1,8
Matilda Tholander


Kolla vilket fint ljus?! eller jag tycker de iaf, de kom fram i typ 2 sekunder sen försvann de, haha låter knäppt men solen försvann ;) Så fick bara en bild i detta fina ljus, men nu ska jag dra till freddis, puss!

fotografering med matilda


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8
Matilda Tholander
2 olika sorters redigering på samma bild, vilken gillar ni mest?

Matilda åkte precis hem, hon sov ju här i natt och så hade vi en fotografering, den blev lyckad och jag tror och hoppas att matilda blev nöjd! Vid halv 4 ska jag möta upp Freddan på hennes sommarjobb så ska vi hitta på någonting. Och till dess ska jag redigera klart bilderna på den snygga bruden ovanför!



juste ja, fixade även hennes design, vad tycker ni om den?
 


kärlek till denna fina hund ♥


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1,8


Kom hem från båten igår kväll, haft super fina dagar borta i sjöbo, träffade fint folk osv. Och nu kom jag precis hem från jobbet, matilda gjorde mig sällskap och hon sover även här, super mys! Var och badade och solade idag med, fint som snus! men nu måste jag duscha, hade!

världens bästaste gäng ♥


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


Och där var veckan med knattarna slut, sorgligt men endå ganska skönt endå. Kommer sakna grabbarna men får hoppas på att få ha dem nästa år igen! Hade ju dem förra året också. De är så himla sköna! men nu ska jag snart iväg till sjöbo där vi ska fira midsommar med några stycken, mysigt! vi höres

med min jossan! :D


är med denna snygga bruden nu! om en stund ska vi ner till ica och köpa lite gott inför kvällen, hon sover även här inatt, fett nice! Vi kanske kollar på ngn film eller nått. Hae inte så mycket mer att skriva nu med då har ni ju lite kort uppdate, puss!

kass uppdatering

men jag "jobbar" faktiskt.. är ledare för fotbollsskolan som slutar vid tre och så är de samling efter oså så man är ju typ hemma vid halv 4, sen igår va det att sticka direkt ner och jobba i kiosken. Hoppas det är okej!

kusinerna fyller år, time to go


länkbyte



Besök denna söta tjejs blogg hörni! Emma heter hon och är 13 år och driver en blogg som man får mycket inspration av då hon lägger ut mycket sådanna bilder. Hon tar också en del bilder som hon delar med sig av! kika in hennes blogg så får ni se! HÄÄÄÄÄR!


It dosent matter if youre black or white


nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8


Kom hem från Josefine för en liten stund sen, hon skulle tävla nu så lycka till till henne!
Och för en liten stund sen kom våran granne för att klippa sig, mohaha jag fick klippa honom! eller ja, typ snagga.. men det var fett kul! I kväll ska jag kanske iväg med pappa och äta lite gott på piren, hoppas då det. I så fall tar jag med mig kameran, de är ju så fint där!

camping, ja de är fina grejer!



Vaknade upp med Jossan i husvagnen runt 11 tiden och ganska snart där efter gick vi in och åt en feting nyttig frukost, inte illa eller hur?;) Havregrynsgröt, fullkornsmackor och kärleks the! (teh? te? ähh vi kör på the!) Och nu så spelar vi någon Xbox spel som man ska hoppa runt på osv för en cam, skit kul! opps nu börjar andra omgången, dax att kila!  


gaaalet likt!



Detta är la endå ganska så likt Justin Bieber, haha! Fast hon sjunger så sjukt mycket bättre, Dani Shay heter tjejen och är 22 bast, alltså är de justin som är lik henne. haha. Väldigt kul faktiskt att folk gått fram och frågat om autografer och sånt för att de trott att hon är Justin, fett kul! :D älskar hennes röst

fix time


ska fixa mig lite nu, måla om naglarna för det gamla var ju borta lite här och var... Ska nämligen servera niorna på deras suckmiddag, haha! sen efter det ska jag nog träna, eller jobba. jag får se! men de lutar lite åt att jobba! btw, den vita "pennan" är en grej som man målar under naglarna så blir de vitare oså, skit bra! :D det är verkligen bra. jag har ju ganska långa naglar så de blir ju ganska skitiga i mellan åt :P

garvar varenda gång jag ser denna


haha  vem kommer med idén "Dansande" apor? men ett fett plus är att låten är så sjuukt bra, me love!

världens fulaste redigering, jag dör!


haha seriöst, har nog aldrig lagt ut en sådan slarvig redigering, pinsam jag är:)
men iaf, sitter med freddan och myser i min falska onepiece :) längtar järnet tills jag köper en äkta! Vi började kolla på en film som heter ocean's thirteen, men den var sjukt dålig så stängde av den lika snabbt!

gameday!


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8 + Close up filter +10


en aning brusig bild osv..
Godmorgon! vaknade för inte så länge sedan och gick direkt ner för att göra the, har lite halsont.. Igår så var jag ju på Fannys fest, det var kanontrevligt. Och hoppas hon blev nöjd med sina presenter! :) vi hörs lite senare, ska försöka att hinna med att lägga upp outfit på igår!


http://www.blogresponse.com

För någon vecka sen så gjorde de ju om bloggsvar till blogresponse istället, de är väll exakt lika dant fast lite snyggare design och annat namn, ingen större skillnad alltså! men iaf, fortsätt att ställa frågor! de är kul :) Tryck bara på lådan. Den finns ju på sidan av min blogg också!


har för första gången tagit kort på en geting


Nikon D90 + Sigma 70-300 f/4.5-5.6


Har aldrig tagit den tiden innan, men när jag skulle iväg för att fota fotboll så satt det en liten geting på denna blomman. Fast den ville inte vara still.. såfort jag skulle ta så flög den iväg! Så denna bild var den bästa jag kunde få. inte jätte skarp också men man ser ju vad det är! Men nu börjar klockan rusa iväg och jag måste borsta tänderna och packa idrottsväskan. Ha det!

mindre glad tjej..


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8 + Close up filter +10


åhh cyklade nyss till träningen, var skit taggad osv, sen när jag kommer fram så säger dem att det inte är någon träning. Då blir man sur. sen är det ingen träning imon heller för jag ska jobba.. 1 träning på hela veckan känns ju inte jätte bra när man är van vid 5 träningar, tränar ju både med U17 och dam/u-laget. O U-laget har match ikväll, kanske går ner och fotar en stund, får se:)

sverige - finland och lite annat smått och gott.


Nikon D90 + Nikorr 50mm f/1.8 + Close up filter +4


Hej på er!
min kväll kommer bli sittandes framför matchen mellan SVE - FIN. Om jag inte hinner somna då.. haha! är så himla trött. Juste ja, va ju världens åskoväder innan, var det de hos er också? galet säger jag bara, vilka smällar de va! men ja tycker åska är mysigt endå, men nu börjar matchen, hade!

bra låtar med Eric Saade, faktiskt!


tihi detta är vad jag och freddan gjorde igår, lyssnade på Eric Saade med flera. Lyssnade på sådana artister vi var fast i när vi var små :) sött eller hur? Men de blev faktiskt med Eric musik.. dessa tre här över va det som vi dunkade, eller ja med kanske de 2 översta! men men. Snart går bussen iväg mot bankeryd så ska jag och Freddan ta oss ett dopp! sjukt nice och behövligt. Dessutom har jag bränt min rygg så den ska få svalkas lite. haha!

man börjar ju att undra vad det är med oss?!


nepp, inte normala någonstans!


hittade inte någon bikini idag, så ska beställa en från HM's hemsida. Hittade en jag gillade men fanns bara i storlek 42 :( men nu ska väll bara jag och Freddan sitta o snacka lite skit, får helt enkelt se vad kvällen har att bjuda på!

dagens outfit


några dåliga webbbilder på dagens outfit! Ska alldelles strax in till stan och köpa en ny bikini med min vän Freddan! Trevligt. jag visar sen vad jag köpte. Men nu måste jag fixa i ordning det sista, hade!


fotboll


redigering: Sophie Janeman [Jag]


detta är vad jag ängnade ca 20 minuter av min morgon åt, ganska slarvig gjort och så men är endå helt okej nöjd. Det är roligt att göra sådana här bilder. Men just nu ligger jag ute och pressar i solen, busig som jag är så tog jag med mig min data ut för att lyssna på musik, självklart tänkte jag på er då och gjorde ett blogg inlägg!

hmm ser man vad detta är?


Nikon D90 + nikorr 50mm f/1.8 + Close up filter +10


Hallå vad väntar ni på? ut i det fina vädret genast!


ny header, vad tycks?


glad tjej helt enkelt

 
nkon D90 + nikorr 50mm f/1.8 + close up filter +4


idag har jag vart inne i stan hela dagen, köpte ny data som inte funkade som de skulle :// min vanliga otur, men det fixade sig endå så det var bra! Sen direkt när jag kom hem så gick jag ner och tränade, härlig träning faktiskt! är ju ledig också, extra gött! Ska troligtvis iväg och bada imon med några kompisar, sen ner och jobba. sjukt nice endå! sen någon dag ska jag kolla på longboard. mjaaow livet är fint!

blommor igen


Nikon D90 + nikorr50mm f/1.8 + close up filter +10


hemkommen från träning i detta gottiga väder, och nu har jag precis satt mig framför off the map. Hörs kanske lite senare!

sovmorgon


Nikon D90 + nikorr 50mm f/1.8 + Close up filter +10


RSS 2.0